GALMAARDEN - Kunst van Lieve Bollaert voor De Okkernoot op het Kasteeldomein Steenhout

C21

GALMAARDEN - Kunst van Lieve Bollaert voor De Okkernoot op het Kasteeldomein Steenhout

Editie_galmaarden_okkernoot_2__kopie_
Jobina Houthuys(Okkernoot) en kunstenares Lieve Bollaert. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_okkernoot_3__kopie_
 
Editie_galmaarden_okkernoot_4__kopie_
Deze twee schattige jongedames Julia en Maria zorgden voor de hapjes.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_okkernoot_5__kopie_
De bezoeker kon genieten van het kasteeldomein.- Foto Marc Colpaert
 
Tijdens het weekend van 23 en 24 oktober organiseerde De Okkernoot en kunstenares Lieve Bollaert een event, met ondermeer de mogelijk tot het intekenen  voor het kunstboek 'Connections' dit in het prachtig domein Steenhout in Vollezele. De opbrengst gaat naar de restauratie van het oude station van Herne, tot een buurtcafé voor De Okkernoot. Daarnaast kan men er ook werken aantreffen van kunstenares Lieve Bollaert.
 
De Okkernoot in Vollezele met vestigingen in Denderwindeke en Halle en binnenkort ook in Herne is een erkende en vergunde zorgaanbieder, die kinderen en volwassenen met een (vermoeden van een) beperking ondersteunt. Ze zijn gespecialiseerd in de begeleiding van personen met een autismespectrumstoornis en/of verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met gedragsproblemen. Je kan bij ons wonen of op vakantie komen. Daarnaast kan je ook enkel overdag bij ons terecht of komen we bij jou thuis.
 
Een kunstboek van Lieve Bollaert
 
De Okkernoot geeft samen met Lieve Bollaert vanaf 13 februari 2022 het kunstboek ‘Connections’ uit. Deze eenmalige, luxueuze uitgave van het boek is enkel verkrijgbaar via bestelling. Goed nieuws: je kan jouw boek ook tijdens dit event vrijblijvend bestellen! De opbrengst gaat integraal naar het toekomstig buurtcafé van De Okkernoot ter hoogte van het station Herne.
 
Wie dat wenst kan ook nog Lieve Bollaert en de mensen van De Okkernoot ontmoeten op het prachtige kasteeldomein Steenhout in Vollezele op  zondag 24 oktober van 14u - 18u. Bestel jouw boek ter plekke bij een hapje(daar zorgen julia en Maria voor) en een drankje. Lieve stelt ook enkele werken tentoon uit het boek. Geniet tevens ook van het exclusieve kasteeldomein dat uitzonderlijk opengesteld wordt voor dit evenement! Gratis inkom! Meer info via www.eenboekvoordeokkernoot.be 
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief