INTRADURA-GEMEENTEN – Afvalkalender is middenpagina van Intradura-afvalkrant

C21

INTRADURA-GEMEENTEN – Afvalkalender is middenpagina van Intradura-afvalkrant

Afvalkalender_middenpagina_afvalkrant
INTRADURA-GEMEENTEN – Afvalkalender is middenpagina van Intradura-afvalkrant - © Deschuyffeleer
 

Vanaf nu krijgen de inwoners van de gemeenten waar Intradura de huis-aan-huis-ophalingen verzekert de afvalkalender niet meer in een aparte zending toegestuurd. Dit is het geval voor de inwoners van Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Gooik, Grimbergen, Halle, Herne, Kapelle-op-den-Bos, Lennik, Linkebeek, Merchtem, Opwijk, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat en Wemmel.

Die afvalkalender, nu geldig voor 6 maanden, is als uitscheurbare middenpagina vervat in de ID-krant, de zes-maandelijkse afvalkrant van Intradura. Alle afvalinfo wordt zo per gemeente verzameld in één publicatie. De ophaaldagen blijven onveranderd. Voor de laatste stand van zaken kan u ook terecht op deze Facebook-pagina of via de Recycle!-app die kan gedownload worden.

Heeft u na 9 december de ID-krant met afvalkalender nog niet ontvangen? Vraag dan een exemplaar aan de balie van uw gemeentehuis of download de afvalkalender vanaf de gemeentelijke website of via deze webpagina.

De Recycle!-app geeft aan wanneer welke ophaling plaatsvindt, maar dan met de laatste updates. Als  een ronde niet kan of kon doorgaan door onder meer extreem (winter)weer, dan vertelt de app u naar welke datum die ophaling  is verplaatst. De app herinnert er ook de avond voordien aan dat bijvoorbeeld de pmd-zak of het restafval moet buiten gezet worden. Zo mist u geen enkele ophaling meer!

Info  Intradura: www.intradura.be - info@intradura.be - 02/ 334 17 40

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief