HERFELINGEN - Gratis kennismakingsworkshop Fanfare4Kids

C21

HERFELINGEN - Gratis kennismakingsworkshop Fanfare4Kids

Workshop_kinderen_fanfare_herfelingen
HERFELINGEN - Gratis kennismakingsworkshop Fanfare4Kids - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 27 augustus organiseert de Koninklijke Fanfare Ware en Jonge Ware Broeders naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een gratis muziekworkshop voor kinderen vanaf 8 jaar in het Bavocentrum. Fanfare4Kids dient aangezien als een investering om op termijn nieuwe jonge muzikanten de gelegenheid te geven de rangen van de fanfare te versterken. De workshop kent telkenmale een vrij groot aantal deelnemers.

Fanfare4Kids richt zich tot kinderen die zich gebeten voelen door de muziekmicrobe en graag willen noten leren lezen en een instrument bespelen. Er worden samen muziekinstrumentjes gemaakt alsook de eerste stappen gezet in de wereld van ritme en muziek. De workshop wordt afgesloten met een deelname aan een mini-concert van de jonge muzikanten waarop familie en vrienden uiteraard ook van harte welkom zijn.

Wie het muziekvirus helemaal te pakken heeft of krijgt kan zich nadien in de schoot van de fanfare  inschrijven in de notenleerklas van de muziekacademie van Gooik. Als onderdeel van die intergemeentelijke academie worden de lessen de eerste twee jaren gegeven in Herfelingen. Nadien wordt er aangesloten bij de notenleerklas van de vestiging in Herne.

De workshop start om 13u en wordt afgerond met het mini-concert om 18u. Inschrijven kan via info@dewarebroeders.be . Meer info bij voorzitter steven.vandereeckt@telenet.be (0478/25.14.03).

De volgende activiteiten van de fanfare behelzen het eetfestijn tijdens het weekend van 10 à 12 september in het Bavocentrum en het champagneconcert op 4 november in het CC ’t Vondel in Halle.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 15 feb 2024

archief