BEVER – Halloweentochten van Klimax zijn terug van weggeweest

C21

BEVER – Halloweentochten van Klimax zijn terug van weggeweest

Flyer_2022_v1
BEVER – Halloweentochten van Klimax zijn terug van weggeweest - Affiche
 
2
BEVER – Halloweentochten van Klimax zijn terug van weggeweest - Foto ingezonden
 
1
BEVER – Halloweentochten van Klimax zijn terug van weggeweest - Foto ingezonden
 

Na twee pauze-jaren is de wielerclub Klimax terug aan de slag met de organisatie van haar befaamde halloweentochten voor zowel wandelaars als mountainbikers. Die zijn voorzien op vrijdagavond 14 oktober met vertrek en aankomst aan de gemeentelijke basisschool Ak’Cent, Kerkhove 14. Met de organisatie van dergelijke tochten waarbij zowel de wandelaars als de bikers getrakteerd worden op een ferme portie griezelen, huiveren en schrikken is en blijft Klimax al sinds 2004 in de regio de koploper en baanbreker op gebied van creativiteit, originaliteit en organisatiegeest.

Wie zich wil degelijk onderdompelen in een echte halloweensfeer is alleszins op de afspraak want ook deze keer belooft het dan in het Makrallendorp een spetterende avond vol griezel, hekserij en sidderingen te worden. Het thema dit jaar is ‘Night of Fear’ (Nacht van de Angst).

Om haar halloweentochten ook dit najaar in de beste omstandigheden te laten verlopen laat de fietsclub niets aan het toeval over. Zo doet zij opnieuw een beroep op onder meer goed 60 medewerkers waaronder een paar specialisten die telkenmale zorgen voor verrassende licht- en klankeffecten. Ook dit jaar wordt Klimax in zijn organisatie geholpen door de jongens en meisjes van Chiro Bever.

“De mountainbikers krijgen een tocht van om en bij de 30 km voor de wielen geschoven”, zegt Klimaxer Philippe Allert. “De doortocht in het bos is dit jaar niet meer in het parcours opgenomen wegens te gevaarlijk maar de bikers kunnen er gerust op vertrouwen dat wij minstens even mooie verrassende passages hebben ingebouwd”.

Voorzitter Max Desmecht: “En ook de wandelaars krijgen op hun tocht van nagenoeg 6 km, bezaaid met verschillende indrukwekkende halloween-animaties en overigens strikt gescheiden van het parcours voor de mountainbikers, gegarandeerd griezelwaar voor hun geld. Wij houden ook deze keer de bevoorradingen voor de mountainbikers en de wandelaars om organisatorische redenen van elkaar gescheiden. Ook is het zo dat beide bevoorradingen de halloween-gangers opnieuw tal van heerlijke hartverwarmende dranken en versnaperingen aanbieden en waarbij de halloweensoep zeker niet zal ontbreken. En bij de aankomst is er nog meer van al dat lekkers te bekomen”.

Deelnemen kost 5 €. Voor kinderen onder de 12 jaar wordt een bijdrage gevraagd van 2 euro. Er kan vertrokken worden tussen 19 en 20u30 . De draaischijf van de organisatie, met onder meer de inschrijvingsformaliteiten, ligt dit jaar in de lokalen van de basisschool in het centrum. Parking is er op een weide vlak in de buurt, aan de kerk en aan de sporthal Ter Plasbeek.

Naast de Halloweentochten tekent Klimax ook ieder jaar in augustus ter gelegenheid van de Dorpsfeesten voor een mountainbiketocht met onder meer de doortocht van de steengroeve in Lessen als uitdagende blikvanger.

Meer info op www.klimax-mtbever.be  of via 0485/59.66.31 – 0475/45 20 68. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024

archief