HERNE - Muziekacademie stelt zich voor

C21

HERNE - Muziekacademie stelt zich voor

Editiepajot_gooik_dans_1_foto_kos
Foto's Kos.
 
Editiepajot_gooik_dans_2_foto_kos
Editiepajot_gooik_dans_3_foto_kos
 

Opnieuw is het zover: na een jaar van musiceren, dansen en acteren kwamen de prijsuitreikingen van de academie voor muziek, woord en dans van Gooik, Galmaarden en Herne in de focus: Herne beet de spits af met een slotconcert met uitreiking van de diploma’s op donderdag 25 juni in de Polyvalente zaal te Sint-Pieters-Kapelle. Vrijdag was Gooik aan de beurt en Galmaarden eindigde het academiejaar in schoonheid op zaterdag in de grote zaal van het Baljuwhuis in Galmaarden.

Kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een degelijke en professionele instrumentale en/of vocale opleiding, die graag onder professionele begeleiding willen dansen of die de geheimen van de wereld van het ‘Woord’ willen doorgronden kunnen zich nu reeds inschrijven zodat ze vanaf 1 september kunnen starten met het realiseren van hun droom: een instrument leren bespelen, een echte dansopleiding volgen, een toneelvoorstelling realiseren en via de academie van een brede, professioneel begeleide, culturele vorming genieten.

Wil u ons beter leren kennen? Onze uitgebreide website (www.muziekacademiegooik.be) toont u alle aspecten van onze werking. De infobrochure die u via een link op de homepage kan consulteren voorziet u van alle mogelijke informatie over de werking van onze academie…. Voel u vrij te snuffelen in het uitgebreide foto-album, dat u een idee geeft van wat onze kinderen en volwassenen tijdens de voorbije academiejaren presteerden.Geïnteresseerd? Meer informatie nodig?

Bel 02/532.40.86 of 0496/209.166 Of mail muziekacademie@gooik.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2009
Marc Colpaert
kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief