HERNE en politie waarschuwen voor trajectcontrole op de N495

C21

HERNE en politie waarschuwen voor trajectcontrole op de N495

Trajectcontrole_g_steenweg_2023
HERNE en politie waarschuwen voor trajectcontrole op de N495 - © Deschuyffeleer
 

Snelheidsduivels passen beter op hun tellen!. Op de Geraardsbergsesteenweg is onlangs een trajectcontrole geactiveerd met automatische nummerplaat-herkenningscamera’s. Herne en politie Pajottenland willen daarom nogmaals bestuurders waarschuwen om zich aan de aangegeven snelheid te houden.

De N495 of Geraardsbergsesteenweg is een drukke verbindingsweg tussen Edingen en Geraardsbergen. Sinds een paar dagen is er een trajectcontrole geactiveerd over een traject van 7,4 kilometer. Dit kadert in de investering in trajectcontroles die Vlaanderen vooropstelde en is 1 van de 20 trajectcontroles die door Agentschap Wegen en Verkeer gefinancierd worden. De locatie werd gekozen in functie van het aantal verkeersongevallen in het verleden en waar het negeren van de maximum toegelaten snelheid een oorzaak was.

De eerste vaste camera bevindt zich in de richting van Geraardsbergen net voorbij het kruispunt ‘Patriot’ te Herne en de tweede in de richting van Herne in de  Geraardsbergse deelgemeente Viane.

De trajectcontrole houdt een snelheidsbeperking van 70 km/uur in. De overtredingen worden rechtstreeks naar het gewestelijk verwerkingscentrum (GVC) te Gent verstuurd en daar verwerkt.

Voor meer info kan u contact opnemen met de schepen voor mobiliteit carina.ricour@herne.be of  0478/40 24 57. Technische informatie kan u verkrijgen via pz.pajottenland@police.belgium.eu  of 054/31 35 01.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2023
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 23 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 mrt 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 11 mrt 2023

archief