Bewoners van Seniorie Kesterberg mochten hun eigen plaatje aanvragen

C21

Bewoners van Seniorie Kesterberg mochten hun eigen plaatje aanvragen

Ra__kopie_
ingezonden foto
 
Een team van Radio Memory zakte af naar Seniorie Kesterberg in Gooik om kennis te maken met de bewoners en hun de kans te geven om een plaatje aan te vragen, en dat was natuurlijk heel leuk. Op 1 mei 2024 werd de nieuwe radio, Radio Memory, waarvan de studio gelegen is in Herne, voorgesteld aan de pers. 
Op de officiële start waren dan ook tal van bekende Vlamingen aanwezig.
 
Radio Memory brengt iedere dag 21/7 nieuws en muziek tot in je huiskamer en je mag rekenen op verschillende muziekgenres. Ook verzoekjes zijn steeds welkom en daarom waren ze te gast in de Residentie, Seniorie Kesterberg in Leerbeek.
 
"De residenten vonden het leuk om eens een praatje te maken met de radiopresentator en natuurlijk mochten ze hun favoriete plaatje aanvragen. Dit was voor hun een aangenaam moment en iets wat ze zelden meemaken", zegt Woonassistent Annelies Reniers. "Het is dus fijn dat we hen die mogelijk konden aanbieden."
 
Wil je alles horen? Stem dan zeker nu zaterdag 28 september af op Radio Memory, dit van 10U tot 12U en luister naar de lieve vedetten uit Seniorie Kesterberg.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2024

archief