PAjOTTENLAND - Feiten

C21

PAjOTTENLAND - Feiten

Pictogramfeitengoed

Juwelen, geld en TV en PC gestolen
SINT-PIETERS-LEEUW - Er werd tijdens het weekend en de afwezigheid van de bewoners ingebroken in een appartement in de Eugène Ghysstraat in de wijk Negenmanneken. Het appartement werd doorzocht. De dader(s)verdwenen met cash geld, juwelen  en elektronische apparatuur zoals een TV, PC en printer.

Inbraakpoging in garage
LENNIK - Zondagnacht om 3.41 uur gaat het alarm af in een garage in Lennik. Via het platte dak hebben de dader(s) gepoogd in te breken. Bij het openen van een raam gaat het alarm af en zetten de dader(s) het op een lopen.

Poging diefstal
LENNIK –Dieven poogden binnen te breken in een woning aan de Steenstraat. Dader(s) proberen maandagvoormiddag omstreeks 10 uur in te breken door het glas van een vensterraam te verbrijzelen. Bij het breken van het glas gaat het alarm af. De dader(s) nemen te vlucht.

Drie feiten in Dilbeek
DILBEEK - In de Sint-Ambrosiuslaan in Dilbeek werd vrjdag een diefstal uit voertuig vastgesteld. Een raam werd ingeslagen, uit het voertuig werd een portefeuille gestolen. Nog vrijdag werd een feit van steaming vastgesteld in de omgeving van de Zuurweide in Dilbeek. Het minderjarige slachtoffer werd aangesproken door drie verdachten. Het slachtoffer diende zijn geld af te geven. Toen het slachtoffer weigerde zijn portefeuille af te geven werd hij geslagen en hebben de daders zijn geld afgenomen.
Zaterdag werd omstreeks 1 uur een sackjacking vastgesteld op de Ninoofsesteenweg in Dilbeek. Tijdens het wachten aan het rode verkeerslicht werd het raam aan de passagierszijde ingeslagen. De dader trachtte de handtas en het gps toestel te stelen. De dader slaagde niet in zijn opzet.

Drugskoerier onderschept met 3 kg cocaïne op Brussels Airport
BRUSSEL – Op de luchthaven van Zaventem is op zaterdag 19 april 2008 een drugskoerier door de Federale gerechtelijke politie Brussels Airport onderschept.In een dubbele bodem van zijn koffer heeft de politie drie pakketten cocaïne aangetroffen, voor een totaalgewicht van 3,088 kg. De 28-jarige man uit Mali kon ingerekend worden bij zijn aankomst uit Abidjan. Hij is opgepakt en is ter beschikking gesteld van het Brusselse parket.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2008
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief