LENNIK/ ROOSDAAL - “t Muziek van Eizeringen” verjongt

C21

LENNIK/ ROOSDAAL - “t Muziek van Eizeringen” verjongt

Muziek_eizeringen_foto_barbara_vos
 
Muziek_eizeringen_foto_barbara_vos__1_
 

“t Muziek van Eizeringen” uit het gelijknamige gehucht van Lennik is begonnen aan een serieuze verjongingskuur. Begin dit jaar werd de fakkel van het oudere bestuur overgenomen door vijf jonge, energieke dames die het roer volledig hebben omgegooid.

Het “muziek” is hier in alle opzichten aan een make-over bezig. De nadruk ligt vooral in het rekruteren van jonge muzikanten, die inspraak hebben in de keuze van het repertoire en de partituren worden aangepast aan het niveau van de muzikanten. Van een generatiekloof is hier geen sprake, de “anciens” voelen zich best in hun sas met al dat “jong, schoon volk”.
Er werd sinds dit jaar door webmaster Sven De Dobbeleer een prachtige site opgericht, die zeer mooi oogt en het publiek en lezers van de nodige nieuwtjes voorziet.
Binnenkort zullen er naast de wekelijkse repetities ook andere activiteiten worden georganiseerd, zoals onder andere een bowlingavond.
Op vrijdag 09 mei organiseert “’t Muziek van Eizeringen” haar jaarlijks concert in GC “Het Koetshuis”, Strijtemplein 15 in de Roosdaalse deelgemeente Strijtem.
Er staan heel wat bekende melodieën op het programma, zoals de tune uit de bekende tv-serie The Simpsons, een compilatie van Eric Clapton, een stevige beat met Gloria Estefan,….
Dit alles wordt in goede banen geleid door dirigent Eric De Vis.
De wekelijkse repetities gaan door op woensdagavond in “De Tramstatie” op de Ninoofsesteenweg te Eizeringen (naast New Superfriet) van 20 uur tot 21 uur 30’. Neem ook een kijkje op www.muziekeizeringen.be  en heb je muzikaal talent…join the club.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2008
Barbara Vos
Barbara Vos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief