Nieuws uit PZ HALLE en PZ PAJOTTENLAND

C21

Nieuws uit PZ HALLE en PZ PAJOTTENLAND

3_politielogo_2011_p200

De politie van de zone Halle stelde een diefstal vast in de Eglantierstraat en een verkeersongeval met licht gekwetste op de Ninoofsesteenweg
In PZ Pajottenland was er een diefstal op een werf in Lennik en werd er maeout uit een vrachtwagen gestolen in Lennik.

PZ HALLE
Inbraak in woning
Zondagmiddag werd een inbraak ontdekt in de Eglantierstraat. De deur werd opengebroken en de woning werd doorzocht. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen. Het is niet duidelijk wat er precies gestolen werd. De zaak wordt onderzocht.
 
Verkeersongeval
Maandagochtend gebeurde een verkeersongeval op de Ninoofsesteenweg in Halle. Een man reed daar met zijn wagen, komende uit Halle en rijdend in de richting van Pepingen. Aan het kruispunt met de Haagstraat wilde hij in deze straat inslaan. Op het moment dat hij afdraait, passeert een motorfiets zijn wagen. De motorfiets wordt daarbij aangereden en de bestuurders valt op de grond. Hij werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
 
PZ PAJOTTENLAND
Diefstal op werf in LENNIK
Diefstal van een elektriciteitskabel op een werf te Lennik, in de Alfred Algoetstraat. Dit tussen 6 en 16 april. De dader(s) stalen de zware voedingskabel van een kraan die op de werf stond.
 
Diefstal van mazout in HERNE
Dader(s) stalen tussen 13 en 15 april  een 50L mazout uit de tank van een geparkeerde vrachtwagen op de Edingsesteenweg. Deze stond geparkeerd op de oprit van de woning.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief