HERNE - Cafébezoekers én caféhouder betrapt op het negeren van de sluitingsregel

C21

HERNE - Cafébezoekers én caféhouder betrapt op het negeren van de sluitingsregel

Caf___niet_gesloten
HERNE - Cafébezoekers én caféhouder betrapt op het negeren van de sluitingsregel - © Deschuyffeleer
 

Ook de politie Pajottenland zet in op extra controles op het naleven van de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus. Zo wordt al weken intensief gecontroleerd op al dan niet essentiële verplaatsingen, het samenscholingsverbod en het respecteren van de sluitingsregels voor niet-voedings- en horecazaken.

In die zin zag de politie Pajottenland zich genoodzaakt om sinds de lockdown en de bijhorende regelgeving sinds half maart in eerste instantie de overtreder tot de orde te roepen met een ernstige waarschuwing en bij recidive of flagrante inbreuk een boete uit te schrijven of te verbaliseren. In de politiezone (Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen) was dat tot op heden reeds 55 keer het geval.

Zo ook werd de politie Pajottenland getipt dat een café in groot-Herne zich niet aan de geldende wetgeving hield. Op zondag werd dan ook overgegaan tot een controle. Het resultaat was positief in die zin dat in de gelagzaal van het café meerdere personen aanwezig waren die niet tot het gezin van de uitbater behoorden. Zowel de caféuitbater als de aanwezigen mogen zich nu verwachten aan een prijzige geldboete.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief