REGIO - Door stijgende besmettingen heropening van testcentra in Pajottenland

C21

REGIO - Door stijgende besmettingen heropening van testcentra in Pajottenland

Editie_gooik_koornmolen_4__kopie_
Opening van testcentra in Eizeringen. - Foto Marc Colpaert
 
We kunnen er niet langer omheen. De cijfers stijgen dagelijks en de daarbij horende vraag naar testen wordt steeds groter. "Hierdoor stijgt ook de druk op de huisartsen uit het Pajottenland en de testcentra in de naburige gemeenten",laat voorzitter Jean-Paul Souffriau ons weten. De gemeenten Gooik, Herne, Dilbeek, Ternat, Roosdaal, Galmaarden, Lennik en Bever hebben, in samenspraak met de huisartsenkring Pajottenland, beslist om het testcentrum in de oude tramsite van Eizeringen te heropenen.
 
Vanaf 3 december 2021 kan je daar opnieuw terecht. Het testcentrum zal alle dagen - behalve zondag - geopend zijn van 14 u tot 17 u. Opgelet: Je kan er enkel met een afspraak terecht die je dient te maken via https://testcovid.doclr.be
 
Als je een activatiecode hebt voor een PCR-test, kan je ‘huisartsenkring Pajottenland’ kiezen als staalafnamepost. Bij het eerste bezoek dien je jezelf als gebruiker te registreren, alvorens een afspraak te kunnen maken. Een activatiecode kan je verkrijgen via de coronalert app, door het invullen van de zelfevaluatietool (Self Assessment Testing (info-coronavirus.be), of door het contactonderzoek te contacteren op het nummer 02 214 19 19.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief