PAJOT EXPERIENCE gaat voor een totaalervaring in het Pajottenland en Zennevallei

C21

PAJOT EXPERIENCE gaat voor een totaalervaring in het Pajottenland en Zennevallei

Schermafbeelding_2022-04-07_om_14
 

Net geen 2 jaar geleden nam Pajot Experience, de verhuurder van Vespa’s en scooters in het Pajottenland, hun streekgenoot Pajotse Scooterverhuur over. Maar Stijn Heylens, zaakvoerder, heeft nog grootse plannen. Vandaag breidt Pajot Experience zijn aanbod op Vespa’s, scooters, mountainbikes en E-bikes uit met de verhuur van authentieke 2pk’s

Zij nemen hun collega Events on Wheels uit Lennik over.

Ontdek het Toscane van het Noorden
Zomervakanties in eigen land waren enorm populair de afgelopen jaren. “Dit jaar willen we deze trend van vakantie in eigen land verder uitbreiden. De vraag is er nog steeds en nu kunnen we ook een nieuw publiek met onze 2pk’s het Pajottenland laten ontdekken.” zegt Stijn Heylens, trotse eigenaar van Pajot Experience.

“Mensen die eerder liever niet per scooter of Vespa rijden, kunnen we nu een 2PK aanbieden. We zijn ervan overtuigd dat deze authentieke wagentjes menig harten zullen veroveren, net als de glooiende landschappen van onze prachtige streek. En ook de actieve (of minder actieve) fietser kan bij ons terecht voor E-mountainbikes en E-bikes.”

Ruim aanbod, voor ieder wat wils
Pajot Experience nam onlangs hun collega Events on Wheels over. “Met deze overname kunnen we nu meer mensen het Pajottenland laten ontdekken en dit niet meer alleen met een Vespa of scooter. Mensen die graag stevig op hun wielen staan, kunnen genieten van onze authentieke 2pk’s.

Vandaag kan je bij Pajot Experience terecht met je gezin, vrienden of collega’s. Jessie en Stijn maken graag een offerte volgens jouw wensen.

“Vorig jaar mochten we heel wat romantische ritjes voor 2 organiseren met onze Vespa’s. Dit jaar hopen we ook deze trend door te zetten met onze 2PK’tjes, want geef toe, zo rondrijden met een echt “geitje”, de picknickmand met dekentje op de achterbank en je geliefde naast je, dat is toch echt hét romantisch uitstapje!”

Maar ook voor bedrijven en verenigingen zijn er dus tal van mogelijkheden. Op zoek naar een originele teambuilding of een dagje fun onder collega’s? Dan heeft Pajot Experience echt voor ieder wat wils.
Sportievelingen kiezen uiteraard voor de E-mountainbike. Iets rustiger? Geen probleem, je kan ook een E-bike, Vespa of 2PK huren.

Al jouw collega’s genieten zo van het Pajottenland op hun favoriete manier. Nadien kan je samen lekker tafelen met een heerlijk streekaperitief om de dag af te sluiten.

Zoek je nog iets origineels voor een vrijgezellen weekend of gewoon fun met de familie en/of vrienden? Ook hier kan Pajot Experience jou een leuke dag of weekend bezorgen.

Ambassadeurs van het Pajottenland
Samenwerken is vandaag nog belangrijker dan gisteren. Als Ambassadeurs van het Pajottenland wensen we deze prachtige streek nog meer op de kaart van België te plaatsen, maar ook ver daarbuiten. We hebben enorm veel troeven, zowel cultureel als gastronomisch. En laten we daarbij de prachtige omgeving niet vergeten.
Vandaag werkt Pajot Experience samen met verschillende andere ambassadeurs.
Deze samenwerkingen zijn een must om een totaalervaring te kunnen aanbieden. Na een ritje met Vespa of 2PK iets lekker eten en dan genieten van een zalige overnachting in 1 van de prachtige B&B’s.
Pajot Experience laat je het pajottenland ontdekken én proeven.

www.pajot-experience.be

https://www.facebook.com/Pajotexperience/ https://www.facebook.com/2pkfun

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief