REGIO - Een mondmasker is nog steeds verplicht in het vaccinatiecentrum !!

C21

REGIO - Een mondmasker is nog steeds verplicht in het vaccinatiecentrum !!

20220915_171138__kopie_
Een grote tent zorgde ervoor dat er heel wat minder parkeerplaatsen waren.- Foto Marc Colpaert
 
20220915_192710__kopie_
Gelukkig werkten de mensen van Restorent heel vlug en was de vrachtwagen heel vlug terug weg.- Foto Marc Colpaert
 
Onder de noemer 'Kom nu je herfstbooster halen in het vaccinatiecentrum in Gooik' willen wij toch nog even benadrukken dat een mondmasker nog steeds een verplichting is in het vaccinatiecentrum. De afgelopen week was het soms niet gemakkelijk om een parkeerplaats te vinden ter hoogte van het vacccinatiecentrum. Wij gingen even de sfeer opsnuiven en hadden een verrassende ontmoeting met de bedenker en oprichter van onze site www.editiepajot.com.
 
Maandag 12 september opende het vaccinatiecentrum in Strijland opnieuw de deuren!
Inwoners van Bever, Herne, Galmaarden, Gooik, Lennik en Roosdaal, die ouder zijn dat 18 jaar, kunnen hier een herfstbooster laten zetten. Deze herfstbooster versterkt de bescherming tegen COVID-19. En heel wat mensen kwamen ondertussen al een booster halen. Belangrijke opmerking is dat, waar dit vroeger niet het geval was, nu tal van mensen er niet meer an dachten om een mondmasker mee te nemen. nochtans in het vaccinatriecentrum ios een mondmasker nog steeds een verplichting. Zonder mondmasker komt u er gewoon niet in! Denk daar dan ook aan als u de volgende dagen naar het vaccinatiecentrum moet komen.

De eerste week was niet simpel zeker niet wat betreft het aantal parkeerplaatsen rond het centrum. Omdat er op zondag een wielerwedstrijd wordt georganiseerd in Gooik stond er een grote tent. Hierdoor waren er heel wat minder parkeerplaatsen, extra puzzelwerk voor de parkeerstewards. Zeker als er dan nog materiaal moet aangebracht worden, gelukkig was dit vlug opgelost.  

Terwijl wij ter plaatse waren liepen wij toevallig de oprichter, bedenker en eerste hoofdredacteur Gerrit Achterland uit Roosdaal tegen het lijf. Hij kwam zoals zovele mensen samen met zijn vrouw zijn herfstbooster halen. Natuurlijk wilden wij graag even weten hoe het nog was met Gerrit. Hij was trouwens vele jaren geleden redacteur voor HLN(toen er nog streeknieuws in deze krant stond,red.), en begon in 2004 met www.editiepajot.com. Samen met Felix Merckx en Marc Colpaert werden toen de eerste artikels online gezet, enige tijd later kwam ook Marc Sluys de redactie vervoegen en nadien nog tal van mensen, en tot vandaag is www.editiepajot.com met stip waarschijnlijk de meest bekeken gratis online streeknieuwssite. 

Gerrit volgt de internetkrant nog steeds van dichtbij en soms kriebelt het wel eens om terug aan de slag te gaan als journalist. U weet wel ééns journalist, altijd journalist. Of het er ooit zal van komen dat u op www.editiepajot.com terug artikels kunt lezen van Gerrit, wel dat is vandaag nog niet zeker. Wij zagen in ieder geval wel de goesting in zijn ogen om terug aan de slag te gaan en hopelijk voor ons zet hij ook die stap, het zou mooi zijn!

Callcenter

Het callcenter is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9 en 13 uur op het nummer 02 211 35 35 of via vaccinatie@gooik.be

Op andere momenten is het callcenter enkel te bereiken voor dringende vragen (bv. onverwachts niet aanwezig kunnen zijn).Het callcenter kan enkel inwoners met een uitnodiging helpen om deze te bevestigen, te verplaatsen of te annuleren.

Meer info : www.laatjevaccineren.be  - www.vaccinatiecentrumstrijland.be/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief