Doven straatverlichting Lennik, Ternat, Roosdaal, Liedekerke en Dilbeek uitgesteld

C21

Doven straatverlichting Lennik, Ternat, Roosdaal, Liedekerke en Dilbeek uitgesteld

Schermafbeelding_2022-10-28_om_10
 

Fluvius werd deze week door Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) in kennis gesteld de straatverlichting op gewestwegen niet te willen doven. Gezien gewestwegen gedeeltelijk door de gemeenten en gedeeltelijk door AWV beheerd worden, is overleg noodzakelijk 

De gemeenten Lennik, Ternat, Roosdaal, Liedekerke en Dilbeek namen het initiatief en gaan op korte termijn in overleg met AWV om afspraken te maken over het, al dan niet gedeeltelijk, doven van de gewestwegen en de verdeling van de kosten die hier tegenover staan.

 

Om gemeentewegen afzonderlijk van gewestwegen te kunnen doven, dient Fluvius nog enkele technische aanpassingen te doen. Deze aanpassingen worden uitgevoerd vanaf 11 november 2022. Het doven van de straatverlichting wordt hierdoor voorlopig uitgesteld en gaat in voege van zodra het technisch mogelijk is. Op dat ogenblik zal het licht van zondag t.e.m. donderdag doven tussen 23 en 5 uur en zal het zoals nu aangekondigd werd blijven branden op vrijdag- en zaterdagavond.

 

Volg de gemeentelijke kanalen van Lennik, Ternat, Roosdaal, Liedekerke en Dilbeek, alsook de regionale pers voor meer updates rond de openbare verlichting.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief