Zigeuners aangehouden in AFFLIGEM en snelheidscontroles in TERNAT, ROOSDAAL, LIEDEKERKE, SINT-PIETERS-LEEUW en BEERSEL

C21

Zigeuners aangehouden in AFFLIGEM en snelheidscontroles in TERNAT, ROOSDAAL, LIEDEKERKE, SINT-PIETERS-LEEUW en BEERSEL

Politie_2010__pixels200

In Affligem werden drie zigeuners aangehouden. Snelheidscontroles waren er in Ternat, Roosdaal, Liedekerke, Sint-Pieters-Leeuw en Beersel.

Interceptie en aanhouding van drie zigeuners in de Bellestraat te Affligem
Twee wijkinspecteurs zijn overgegaan tot de controle van een verdacht voertuig met Franse nummerplaat en van drie zigeuners in de Bellestraat. Bij de controle werden in het voertuig en bij de betrokken zigeuners inbrekersmateriaal aangetroffen en voorwerpen die mogelijk afkomstig waren van diefstal. De betrokken zigeuners werden overgebracht naar het politiehuis. Bij verder onderzoek en verhoor bekenden de zigeuners de inbraak in een woning in de Bellestraat. De zigeuners werden voorgeleid voor het parket en aangehouden. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of zij in aanmerking komen voor andere recent gepleegde misdrijven.
 
Snelheidscontroles
Op de Assesteenweg in Ternat waar de snelheidsbeperking 70 Km/Hr is, werden 1.080 voertuigen gecontroleerd. Er werden 8 overtredingen vastgesteld. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 Km/Hr
 
Op de Ninoofsesteenweg in Roosdaal waar de snelheidsbeperking 70 Km/Hr is, werden 1.115 voertuigen gecontroleerd. 25 voertuigen waren in overtredingen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 107 Km/Hr
 
In de Impegemstraat in Liedekerke (snelheidsbeperking 70 Km/Hr) werden 318 voertuigen gecontroleerd met 4 vastgestelde overtredingen als gevolg.
 
Ook de verkeersdienst van de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw voerde een snelheidscontrole met interceptie uit langsheen de Bergensesteenweg (N6) .Er werden 1.030 voertuigen gecontroleerd op snelheid.
Er werden 32 PV’s voor overdreven snelheid opgesteld, 2 rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken en één voertuig werd in beslag genomen. wegens niet- verzekering.
De hoogst gemeten snelheid bedroeg 98 km/u.
Een voertuig reed met een onbestaand kenteken.
 
Bij snelheidscontroles in de JB Woutersstraat te Alsemberg (Beersel) werden op 2 uur tijd 188 wagens gecontroleerd. 78 bestuurders reden sneller dan de maximum toegelaten snelheid van 50 Km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 Km/uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2010
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief