PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Pictogramfeitengoed

Diefstal met braak in woning
TERNAT – In de Neeralfenestraat brak een gaatjesboorder (gaatje geboord aan slot achterdeur) in een woning. Het nadeel bedraagt een kleine geldsom.

GSM’s, een laptop, een fototoestel en twee portefeuilles  gestolen
ROOSDAAL – In de  Krieburgstraat werd in een woning ingebroken.  Het slot werd afgebroken. Het nadeel betreft een tweetal GSM’s, een laptop, een fototoestel en twee portefeuilles

Fietsdiefstal te Liedekerke
LIEDEJERKE -  De fiets werd gestolen aan de woning in de Zesde Zijweg. Het slachtoffer heeft wat rondgereden in de gemeente en zag op een bepaald ogenblik een persoon met haar mountainbike rondrijden. De politie werd erbij geroepen en de verdachte minderjarige van Afrikaanse herkomst werd geïnterpelleerd. Hij heeft de diefstel bekend en de fiets werd terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar.

GPS-systeem gestolen
SINT-PIETERS-LEEUW - Er werd tijdens de dag een inbraak gepleegd in een personenwagen in de Kasteelstraat. Er werd een GPS-systeem gestolen uit het voertuig.

Vandalisme aan voertuigen
SINT-PIETERS-LEEUW - Tijdens de nacht werd de achterruit van  3 voertuigen ingegooid in de Fabriekstraat, Karel Gilsonstraat en Ruisbroeksesteenweg. In  2 van de gevallen werd de steen waarmee de feiten gebeurden in het voertuig teruggevonden. Er werd niets gestolen. Vermoedelijk gaat het om dezelfde daders en betreft het vandalisme.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2008
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief