Feiten Politiezone TARL

C21

Feiten Politiezone TARL

Editiepajot_politie_2010__pixels200

1.            Diefstal in woning in de Nattestraat te Ternat gepleegd tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag: dader(s) boren gaatje in raam aan achterkant van de woning – de handtas met inhoud en een kleine geldsom (< 5 euro) en een laptop worden ontvreemd.

2.            Diefstal uit lichte vrachtwagen in de Paddeputstraat te Affligem tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag: dader(s) breken slot van de laadruimte van het voertuig open en ontvreemden een aantal werktuigen (boormachine, cirkelzaag, boorhamer, …).
3.            Diefstal in woning in de Stationsstraat te Affligem op zaterdag tussen 15 uur en 20 uur: dader(s) plegen braak op een schuifraam aan de achterkant van de woning door het raam stuk te slaan – de woning wordt doorzocht – juiste nadeel is voorlopig niet gekend.
4.            Verkeersongeval op de parking van de kerk te Affligem nacht van zaterdag op zondag omstreeks 2 uur: minderjarige V.I. uit Affligem (17j) maakt een ritje met het voertuig van zijn vriend (zonder diens medeweten) en rijdt hierbij twee geparkeerde voertuigen aan – minderjarige bestuurder legt een positieve ademtest af.
5.            Verkeersongeval met gekwetsten op de Ninoofsesteenweg te Roosdaal op het kruispunt met de Tombergstraat op zondag omstreeks 13 uur: een voertuig Audi A4 bestuurd door V.L.J (37j uit Ninove) wil, rijdend op de Ninoofsesteenweg vanuit de richting Dilbeek, links de Tombergstraat inrijden en komt hierbij in aanrijding met het voertuig Audi A4 bestuurd door P.F. (26 j uit Roosdaal) – de bestuurder en de passagier in het aangereden voertuig worden licht gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis – bestuurder V.L.J legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt op last van het parket onmiddellijk ingetrokken.
6.            Op vrijdag 6 augustus werden snelheidscontroles uitgevoerd:
-              In de Koning Albertstraat te Roosdaal (snelheidsbeperking 50 Km/Hr): 200 voertuigen gecontroleerd – 65 vastgestelde overtredingen – hoogst gemeten snelheid: 82 Km/Hr
-              In de Schelfhoutstraat te Liedekerke (snelheidsbeperking 50 Km/Hr): 160 voertuigen gecontroleerd – 15 vastgestelde overtredingen – hoogst gemeten snelheid: 67 Km/Hr

(tekst: Politie TARL)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2010
TARL
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief