TERNAT/ AFFLIGEM/ LIEDEKERKE/ ROOSDAAL - Alle wijkinspecteurs rechtstreeks via gsm bereikbaar voor wijkbewoners

C21

TERNAT/ AFFLIGEM/ LIEDEKERKE/ ROOSDAAL - Alle wijkinspecteurs rechtstreeks via gsm bereikbaar voor wijkbewoners

Flikken_ternat_foto_guido_van_cauwelaert
 

De wijkwerking binnen de zone TARL werd vernieuwd. Bedoeling is dat de wijkagenten nadrukkelijker aanwezig zijn in hun zones. De vier gemeenten van TARL werden ingedeeld in twee zogenoemde clusters: een cluster Ternat-Roosdaal en een cluster Liedekerke-Affligem. Bedoeling van deze clusters is dat de wijkagenten van Ternat en Roosdaal en die van Liedekerke en Affligem mekaar bijspringen indien nodig.

De wijkagenten van de cluster Ternat-Roosdaal kwamen bijeen op het gemeentehuis van Ternat om concrete afspraken te maken. “Nieuw is dat alle wijkagenten binnen de diensturen voortaan bereikbaar zullen zijn via gsm. Dat moet een directer contact mogelijk maken tussen de wijkagenten en de bewoners van de wijken”, zegt de Ternatse burgemeester Ronald Parys.
Op de website www.tarl.be kan men nagaan welke wijkagent verantwoordelijk is voor welke zone en hoe die te bereiken is. De gsm-nummers van wijkinspecteurs zullen gemeld worden in de gemeentelijke informatiebladen en op de websites van de gemeenten.
Woordvoerder Roland Hollevoet van de lokale politiezone TARL: “Elke wijkinspecteur beschikt over een dienst-gsm. Wanneer ze aan het werk staan, zijn zij bereikbaar via die gsm. Wanneer ze niet aan de slag zijn, kan de oproeper die zijn wijkinspecteur nodig heeft, een boodschap inspreken op de voicemail en zal de wijkinspecteur de oproeper zelf contacteren.”
Binnen de cluster Ternat-Roosdaal kreeg Ternat vier wijkinspecteurs toegewezen: Rik Tytgat, Koen Renneboog, Paul Cools en Wim Cornelis. Voor Roosdaal zijn de wijkinspecteurs Marc Steenput, Christophe Biesback en Patrick Duquaine. De leiding van alle wijkinspecteurs ligt in handen van hoofdinspecteur Daniël Clottemans, zijn adjunct is Luc Van der Auwera.
Door de hervorming van de diensten binnen de lokale politiezone TARL werden ook de openingsuren van de wijkkantoren van Ternat en Roosdaal aangepast.
He kantoor aan de Kerkstraat in de Ternatse deelgemeente Sint-Katherina-Lombeek ( tel. 02-454.83.30, wijkpolitie@tarl.be ) is open: maandag van 8 tot 12 uur, woensdag van 13 tot 17 uur, donderdag van 18 tot 20 uur en vrijdag van 13 tot 17 uur.
Het kantoor aan de Brusselstraat in de Roosdaalse deelgemeente Pamel (054-31.78.06, wijkpolitie@tarl.be )   is open op maandag van 8 tot 12 uur, dinsdag van 18 tot 20 uur, woensdag van 13 tot 17 uur en vrijdag van 13 tot 17 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2008
Guido Van Cauwelaert
Gudio Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief