LIEDEKERKE/ ROOSDAAL - Concert voor goed doel

C21

LIEDEKERKE/ ROOSDAAL - Concert voor goed doel

Huisorkest_de_valier_foto_editiepajot
 

De Valier vzw nodigt u vriendelijk uit op het concert “CANTO LIBRE”, op zondag 18 mei om 15u. Dit concert wordt gebracht door het solidariteitskoor "CAMINHANDO" olv Rietje Bruynooghe, in samenwerking met het "HUISORKEST" van de Valier olv Michel van der Meulen.

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar de nieuwe zorgboerderij in Roosdaal (Pamel). De aankoop en de renovatie van deze zorgboerderij dient de Valier volledig zelf te financieren. Wij kunnen dit dank zij vele weldoeners, waaronder Caminhando, met dit concert.
De titel is “Canto Libre”, wat betekent “een vrij lied”. Overal zingen en musiceren mensen om te troosten, om te protesteren tegen onrecht, om hun hoop en hun verbondenheid uit te drukken. Caminhando deelt deze verwachtingen en wil ze, samen met de muzikanten van het Huisorkest van de Valier graag voor u ten gehore brengen. . U zal genieten van een aangename namiddag! 
 
Bestel tijdig uw toegangskaarten aangezien het aantal aanwezigen gelimiteerd is. Uw genummerde kaart wordt na de betaling gereserveerd. Wij wensen u alvast veel kijk– en luistergenot.
 
Inkom 10 euro, te bestellen via de Valier VZW op het tel. 053/67.25.24. Kaarten worden gereserveerd na betaling op reknr. 001-1450504-42 met vermelding “concert”.
 
Het programma:
Deuren open om 14.45
Start optreden: 15 uur stipt
Er is een korte pauze voorzien
2e deel van het concert
Het concert zal ruim 2 uren duren met erna de mogelijkheid iets te drinken waarbij wij u graag een klein hapje aanbieden
 
Plaats:
Schouwburg G.C. “Het Koetshuis”
Kristus Koninglaan 1760 Roosdaal (Strijtem).
Meer info op www.devalier.be  .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2008
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief