ROOSDAAL/ LIEDEKERKE - Eerste Jopada’s zomerfeest schot in de roos

C21

ROOSDAAL/ LIEDEKERKE - Eerste Jopada’s zomerfeest schot in de roos

Jopada_01
 
Jopada_03
Jopada_08
Jopada_02
 
Jopada_04
 
Jopada_05
 

Vorige zaterdag werd op het terrein van het Provinciaal Proefcentrum voor Kleinfruit Pamel het dansjaar van dansclub Jopada afgesloten met ‘Jopada’s Zomerfeest’. Tientallen sympathisanten kwamen naar de kijklessen en genoten van de bijna tweehonderd dansers.

 
De dansers van Jopada konden zich nog een laatste keer uitleven op de aangeleerde dansen waar nu vrienden, familie en geïnteresseerden mochten van meegenieten. De vier- en vijfjarigen beten de spits af samen met juf Christine. Daarna kon iedere groep zijn ‘kunnen’ tonen onder leiding van gediplomeerde danslerares Lieve Asselman.
Voor de kleine dansers en de andere kinderen had Jopada in animatie voorzien. Schminksters toverden de kinderen om tot prinsesjes, prinsen, of vlinders. Het springkasteel, het speeldorp en de ballonwedstrijd kenden veel bijval.
Het was een leuke afsluiter van een plezant dansjaar. Na de zomervakantie kan iedereen zich in september terug inschrijven voor het volgende dansjaar. Voor verdere info kan u steeds terecht op www.jopada.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief