REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed
 

Alcoholcontrole
ROOSDAAL-TERNAT-LIEDEKERKE - De politiezone TARL hield tijdens het weekend een alcoholcontrole. In de Brusselstraat in Roosdaal werden 36 voertuigen gecontroleerd . In Liedekerke waren er controles in de Opperstraat, Warandestraat en Begijnemeers. Op de 28 bestuurders bliezen er vijf positief.  In Sint-Katharina-Lombeek waren er op de 18 gecontroleerde voertuigen 5 dronken bestuurders.  Er waren 6 ingetrokken rijbewijzen voor drie uur en 3 ingetrokken rijbewijzen voor zes uur. Verder stelden de inspecteurs  11 PV’s en 5 PV’s van waarschuwing op voor kleine technische tekortkomingen

 

Schouwbrand
LENNIK - De schouw van een woning in de Jozef Vanden Bosschestraat vatte zondagavond rond 18.40 uur vuur. De brand was snel onder controle en de schade bellef beperkt.

Verkeersongeval met gewonden
LENNIK - De 20 jarige  Niels B uit Dilbeek komt met zijn voertuig zondagavond op de Ninoofsesteenwegin Lennik  in aanrijding met het voertuig bestuurd door 26-jarige Femke D uit Ninove. Femke D raakt bij de aanrijding gewond.

Twee brandweermannen raken lichtgewond

SINT-PIETERS-LEEUW - Bij de brand vrijdagavond in een opslagplaats aan de Groot-Bijgaardenstaat in Sint-Pieters-Leeuw raakten twee Brusselse brandweermannen gewond. Door de warmte kwam een betonnen muur naar beneden.  De twee konden wegspringen, maar raakten lichtgewond.  Het Brusselse parket stelde een branddeskundige aan. Tot zaterdagavond bluste de brandweer nog na.

Woning onbewoonbaar na brand

SINT-GENESIUS-RODE – Bij de brand in de Rollebaan 35 in Sint-Genesius-Rode was er zondagnamiddag om 15 uur een felle brand. Het dak vloog in brand, met uitslaande vlammen tot gevolg. De inwoners, een koppel en vier kinderen konden de huurwoning tijdig verlaten. Ongeveer drie uur later keerden ze opnieuw naar de kazerne. Een van de brandweermannen raakte lichtgewond. De schade is aanzienlijk en het gezin kreeg onderdak van het OCMW. Het parket stuurde een branddeskundige ter plaatse.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief