REGIO -Feiten

C21

REGIO -Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed

Sint-Pieters-Leeuw

De verkeersdienst organiseerde dinsdagnamiddag tussen 15 en 16.30 uur nog een snelheidscontrole met interceptie langsheen de Bergensesteenweg in de bebouwde kom. Er werden 883 voertuigen op snelheid gecontroleerd: Voor 136 bestuurders wordt een PV van snelheidsovertreding opgesteld. Tussen 18.30 en 21.30 uur werd een alcoholcontrole gehouden langsheen de Postweg. 40 Bestuurders werden aan een ademtest onderworpen en bliezen allen “SAFE”.

 

Liedekerke

Diefstal met geweld te Liedekerke, Pamelsestraat.

Een vrachtwagenbestuurder stond met haar vrachtwagen geparkeerd langs de Pamelsestraat in Liedekerke. Zij was er haar middagmal aan het nemen. Op een bepaald ogenblik werd de deur van haar vrachtwagen geopend en twee jonge mannen die hun gezicht verborgen hadden achter een donkere sjaal eisten haar portefeuille. Toen zij dat weigerde kreeg zij twee slagen, één in de maagstreek en in één op het hoofd. Daarop gaf ze toch haar portefeuille. De daders namen er het geld uit (kleine geldsom) en een kredietkaart en gooiden de portefeuille weg. De daders namen te voet de vlucht in de richting van de sporthal. De gekwetste bestuurster werd opgevangen door een buurtbewoner. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor. De bestuurster betreft een 28 jarige vrouw uit het Henegouwse Moeskroen

 

Lennik

1750 Lennik, Gustaaf Van Der Steenstraat – Verkeersongeval stoffelijke schade – Benita B uit Lennik komt met haar voertuig in aanrijding met een drie loslopende schapen . Twee schapen overleven de aanrijding niet De eigenaar van de schapen werd inmiddels geïdentificeerd .

 

Brussel

De Federale gerechtelijke Politie Airport heeft op zaterdag 1 november een drugskoerier opgepakt op de luchthaven van Zaventem. Bij de controle van zijn bagage hebben politieambtenaren verschillende pakken cocaïne ontdekt die vastgekleefd waren in jeansbroeken. In totaal is 8,550 kg cocaïne in beslag genomen. Op 1 november is een 20-jarige Roemeen opgepakt bij zijn aankomst uit Natal (Brazilië) via Lissabon. In zijn reiskoffer zaten 6 jeansbroeken. In elke broekspijpwas een voering aangebracht in dezelfde stof. De pakken cocaïne, in totaal 8,550 kg, zaten in die voering verstopt. De jonge Roemeen is opgepakt en ter beschikking gesteld van het parket van Brussel.

 

Dilbeek

In de Moortebeekstraat in 1700 Dilbeek een diefstal uit voertuig d.m.v. braak vastgesteld. Twee diefstallen uit voertuig d.m.v. braak werden vastgesteld in de Konijnenberg in 1702 Dilbeek. Er werd o.a. een Gps en een Pda gestolen. In de Molenstraat in 1700 Dilbeek werd een diefstal in woning d.m.v. braak vastgesteld. De woning werd volledig doorzocht. Het nadeel is nog niet gekend.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2008
Editiepajot
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief