ROOSDAAL - Elke tweede zondag van de maand "Family Day" in Domein Molenhof

C21

ROOSDAAL - Elke tweede zondag van de maand "Family Day" in Domein Molenhof

Editiepajot_roosdaal_sint_en_pieteen
 

Het Domein Molenhof, aan de Kriebrugstraat 34 in Roosdaal, legt ook tijdens de wintermaanden het jonge publiek in de watten… en is een waar kinderparadijs. Zo kan je er al op 7 december terecht want dan is in Domein Molenhof de Sint met zijn Pieten te gast.

Hans Veirman: “Onze “Family Day”-formule is dé formule waar u met de ganse familie en vrienden kan genieten van een onvergetelijke namiddag. Terwijl de volwassenen genieten van een heerlijke lunch in ons sfeervol restaurant, kunnen de allerkleinsten zich lekker amuseren in onze verwarmde tent voorzien van speelhoek, soft plays, … of leven ze zich uit op onze kinderspeeltuin buiten of ontdekken ze de wereld van onze kippen, geitjes, pauwen, pony's enz... op de kinderboerderij. Natuurlijk mag “Gino” – onze vaste kinderanimator – niet ontbreken op deze dag om de kinderen nog wat extra te verwennen. Laatkomers kunnen vanaf 14 h terecht voor een uitgebreid nagerechtenbord met het beste uit Brazilië of lekkere thee. Om een vlotte organisatie en perfecte service te garanderen werken we enkel op reservatie. Reserveren kan op het gekende nummer 054.59 88 03”.

PROGRAMMA:

Zondag 7 december: “Hip-Hip-Hoera Sinterklaasshow”
Zondag 11 januari 2009: “Happy New Year - show”
Zondag 08 februari 2009: “ Carnavalshow”
Zondag 08 maart 2009: “Lenteshow”
Zondag 12 april 2009: “ Onze Paaseierenzoektocht met doorlopende animatie”
Zaterdag 16 mei 2009: “ Molenhof Kidz-show” met Gino en tal van andere gasten… Kinderen die hun communie- of lentefeest in het Molenhof geboekt hebben krijgen, samen met 3 andere personen, GRATIS toegang tot de show.

Meer informatie op de website: www.molenhof.info .
E-mail: info@molenhof.info 

Telefoon: 054/598803.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2008
Gerrit Achterland
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief