REGIO - De provinciale voetbaluitslagen

C21

Editiepajot_voetbaluitslagen

Fc_herne_vrouwen_prov_afd_brabant_2008

De dames van Herne in 2e provinciale Brabant speelden 2-2 gelijk op Herent. Wezemaal wint en wordt hierdoor leider in de stand met 1 punt voor Herne (21 punten). De dames van Denderzone Pamel staan 3e met 19 punten. In eerste provinciale bij de vrouwen speelde Strijland Gooik dit weekend niet.

KFC HERENT - FC HERNE (2e prov. Brabant Vrouwen)

Herne kende een slechte start want na 2 minuten kwam een ongelukkig botsende bal voor het doel en stond het al meteen 1 – 0. Niettegenstaande een gelijkopgaande wedstrijd , slaagde Herent er in via hun snelle spits op de 28ste  minuut terug te scoren. Na de rust kwam er een heel ander Herne op het veld. Veel beter combinerend, slaagde zij er in op de 58ste minuut te scoren : 2 – 1. Het vlot combineren van Herne resulteerde in de 63ste minuut terug in de gelijkmaker. De wedstrijd  werd  nu nog uitsluitend op de helft van Herent  gespeeld  maar Herne had pech bij de afwerking, drie mooie kansen gingen verloren. Herne moest naar huis met een gelijk spel.

Het mannenvoetbal dan : SK Halle verliest in 1e provinciale bij Ganshoren met 4-1. Vilvoorde blijft hier leider. Maccabi, Jette en Pepingen zijn de grote winnaars in 2e provinciale C. SK Gooik kan in 3e C zijn voorsprong behouden op Liedekerke en Kester. In 4e C bevestigt HO Huizingen zijn waarde door te winnen tegen FC Pepingen B met 3-0. In 4e D wint de top 2, Essene speelt gelijk tegen Pamel 88. Provinciaal voetbal uit de regio : een overzicht.

Eerste Provinciale

Leider Vilvoorde speelde gelijk tegen CS Braine. Hiermee kon Rode-Verrewinkel dichter bij de leider komen : het won nipt van Bon Air, de laatste in de stand. SK Halle speelt duidelijk een seizoen met ups en downs : ditmaal ging het weer ten onder in Ganshoren. Beersel-Drogenbos verloor thuis van wolvertem.

Tweede Provinciale

Maccabi, Jette en Pepingen zijn de grote winnaars in 2e provinciale C. Bosvoorde en Zuun zijn de slchtoffers. Lennik kan thuis Galmaarden in bedwang houden.

Derde Provinciale C

SK Gooik kan zijn voorsprong behouden op Liedekerke en Kester. Gooik won met duidelijke 0-6 cijfer op Molenbeek. Liedekerke won van zuun met 4-1 en Kester kon net de 3 punten thuis houden tegen Bodegem. Lot en Pamel deelden de punten. Avenir Lembeek boekt zijn 4e overwinning, dit seizoen, tegen Vorst met 5-2.

Vierde Provinciale C

HO Huizingen bevestigt zijn leidersplaats : FC Pepingen B is getuige : 3-0. Ruisbroek doet mee en blijft 1 punt voor op Herne en Brucom. Die laatste deelde de punten met Tollembeek dat vijfde staat.

Vierde Provinciale D

Peizegem behoudt 1 punt voor op Anderlecht-Milan : de leider wint op Eizeringen B, AM op Kobbegem. Essene moet de 2 iets lossen : 4-4 gelijk tegen Pamel 88. Mollem beent Asse-ter-Heide bij door nipt te winnen in een spannende wedstrijd : 6-5.

Essene Pamel 88 4-4
Asse-Zellik Liedekerke B 1-0
Mollem Asse-ter-Heide 6-5
Eizeringen B Peizegem 1-4
RSD Jette B Borchtlombeek 1-3
Vorst B Groot-Bijgaarden 1-3
Kobbegem Anderlecht-Milan 1-3
Vlezenbeek M. Ukkel 1-2

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...