LENNIK/ DENDERLEEUW/ LIEDEKERKE - Afscheid van Steve

C21

LENNIK/ DENDERLEEUW/ LIEDEKERKE - Afscheid van Steve

Editiepajot_lennik_liedekerke_steve_dood_foto_joost_de_four

Beste Steve, In de nacht van zaterdag op zondag ben je geheel onverwacht en op tragische wijze om het leven gekomen. Ik was net wakker toen je mama me zondagmorgen omstreeks 10 u. belde en zei : “Joost, ge zult onze Steve nooit meer zien. Hij is dood. Hij is deze morgen in Eizeringen (Lennik) met zijn wagen tegen een boom gereden, waarschijnlijk in slaap gevallen. Onze Steve zat gekneld en raakte er niet meer uit, de wagen vatte vuur….

Ongeloof, woede, verdriet, angst,… dit kan verdorie toch niet waar zijn. Maar het is wel waar, we gaan die jongen ongelooflijk hard missen !

Steve heeft vele jaren voor ons gewerkt. Hij was onze barman en niks was hem teveel. Naast het klassieke toogwerk sleurde Steve met plezier met de bakken bier, stofzuigde hij de kelder, hielp hij met klusjes in de tuin,…je kon hem niets misvragen. Als het eens vijf minuten rustig was achter de toog werd hij ongeduldig en vroeg hij naar werk, Joost, kan ik rap niks tussendoor doen…Nooit heeft hij ons in de steek gelaten en in al die jaren is er niet één dag geweest dat hij niet goed gezind was. Juist daarom betekende Steve voor ons zo veel meer dan zomaar een goede werknemer. Die jongen grapte en dolde met iedereen, zowel met collega’s als klanten. Hij kon heel de groep binnen ‘De Heeren’ op sleeptouw nemen. Op de meest stressie momenten bleef Steve kalm en werkte gedreven door, zelfs dan kon er altijd een kwinkslag vanaf. Steve dacht en werkte mee alsof ‘De Heeren van Liedekercke’ zijn zaak was. Steve had ons graag, wij hadden Steve graag.

Steve leefde aan een tempo dat niemand kon volgen. Tijdens de week was hij bouwvakker, in het weekend barman, hij werkte dus 7 op 7. Maar dat was niet voldoende, hij zocht en vond steeds nieuwe uitdagingen en die energie bleef maar komen. Het vele werk moest ook eens afgewisseld worden met ontspanning. De weekendjes aan zee met de kameraden, daar keek hij echt naar uit. De meest gekke dingen doen met zijn twee boezemvrienden, Tom en Tax, hij genoot er zo van en beleefde dat steeds een tweede keer als hij die wilde verhalen zeer gedetailleerd kwam vertellen. Onze Steve, ’t was ne krak, zo bestaat er geen tweede.

Ik ben zo blij dat ik je mocht kennen. Door al die jaren bij ons was je niet zomaar een werknemer meer, maar je was onze Steve, Steveke, de Steve, … kortom een goeie vriend !

Je was pas 24 geworden. Je leefde zo graag en nu laat je ons hier compleet verweesd achter. Je vriendin Tamara en je dochtertje Elyssa die volgende week 1 jaar wordt, je lieve ouders en zus, je beste vrienden Tom en Tomas en al die andere kameraden, je DHL-collaga’s… Steve, we missen je.

Bedankt Steve voor al wat je voor ons gedaan hebt. We koesteren de vele mooie momenten die we met je mochten beleven.

Joost
Het dhl-team.

Wie wenst kan zijn medeleven betuigen in een rouwregister geopend in 'De Heeren' aan de Kasteelstraat 33 in Denderleeuw op een zuchtje van de gemeentegrens met Liedekerke.

De rouwplechtigheid is zaterdag 15 november om 10 u. in de dorpskerk van Sint-Kwintens-Lennik.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2008
Joost De Four
Joost De Four
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief