REGIO - De provinciale voetbaluitslagen

C21

Editiepajot_voetbaluitslagen

In het vrouwenvoetbal verloor Strijland Gooik in eerste provinciale met 1 - 0 op Rillaar. In tweede provinciale gingen de dames van Herne winnen met 0  1 op Ternat. In eerste klasse van het mannenvoetbal kon AFC Tubize zaterdagavond op Charleroi niet bevestigen. Het stond aan de rust 0-2 voor maar kreeg in het begin van de tweede helft in geen tien minuten 3 doelpunte n om de oren. Een domper op de vreugde van de voorbije weken. Beersel-Drogenbos boekte een nipte winst thuis tegen Sterrebeek. Leider Vilvoorde wint ook en blijft 2 punten voor Rode-Verrewinkel.

Eerste provinciale Brabant

Twee wedstrijden werden gestopt vanwege de hevige sneeuwval. Op menige velden werd getwijfeld om de 2e helft te beginnen, vooral in Overijse werd er lang over gedaan om verder te spelen. SK Halle haalde daar een punt uit de "sneeuw". Rode-Verrewinkel won van Ukkel maar dat deed ook leider Vilvoorde. Beersel-Drogenbos won zaterdagavond al van Sterrebeek met het kleinste verschil.

Tweede provinciale C

Leider Maccabi had het blijkbaar moeilijk op Lennik. Etoile komt door winst dichter bij de leider. Ook Pepeingen profiteert van het gelijkspel van de leider. Twee wedstrijden werden gestopt vanwege de weersomstandigheden.

Derde provinciale C

Ook hier enkele wedstrijden die vroegtijdig werden gestopt door de sneeuwval. Twee wedstrijden werden zelfs uitgesteld. Lot moet de meerdere herkennen in Itterbeek. Lembeek kan niet bevestigen en verliest nipt thuis van SK Leeuw.

Vierde provinciale C

De scheidsrechters op Linkebeek, Ittre en SK Leeuw besloten niet te spelen. In Dworp en Bon Air hebben ze dat ook ondervonden. Tollembeek en Alsemberg winnen. Negenmanneke wint op Klabbeek.

Vierde provinciale D

Eveneens enkele wedstrijden die uitgesteld werden. Drie wedstrijden werden gestaakt vanwege de hevige sneeuwval. Alleen op Kobbegem en Vorst werd de wedstrijd uitgespeeld.

Kobbegem Pamel 88  1 - 3