Koffiestop in AFFLIGEM / LIEDEKERKE

C21

Koffiestop in AFFLIGEM / LIEDEKERKE

Koffiestop_2017_jd
 

Van vrijdag 10-11-12 maart  organiseert Broederlijk Delen jaarlijkse van de Koffiestop. Op die dagen zullen overal in Vlaanderen vrijwilligers opnieuw koffie schenken: aan de schoolpoort, op markten, in bedrijven, aan kerken, aan winkels of gewoon bij de mensen thuis.

 

In ruil voor een vrije bijdrage aan Broederlijk Delen kunnen voorbijgangers genieten van een (h)eerlijk kopje warme koffie en een gezellige babbel met vrienden, familie, collega’s, … Een Koffiestop brengt niet alleen geld op voor het werk van Broederlijk Delen maar nodigt ook uit om kennis te maken en solidair te zijn met ons werk.

 

We hopen het succes van 2016 te herhalen.

 

In de gemeenten Affligem - Liedekerke willen we de Koffiestop een duwtje in de rug geven. We zijn op zoek naar mensen die een Koffiestop willen organiseren op school, op hun werk, op straat, bij de bakker, in de bibliotheek , Gemeentehuis, of ergens anders.

 

Als je liever een uurtje helpt op 1 van de Koffiestops in onze gemeente, laat me dan gerust iets weten!

 

Met jouw steun nodigen we nog meer mensen uit om solidair te zijn met het werk van Broederlijk Delen. En geven we mensen in het Zuiden de kans om hun eigen plannen uit te voeren in hun strijd tegen armoede en onrecht.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief