LIEDEKERKE - Uit de bol met ‘De Grietjes’ tijdens zevende Parkconcert met Volkswagen De Kimpe

C21

LIEDEKERKE - Uit de bol met ‘De Grietjes’ tijdens zevende Parkconcert met Volkswagen De Kimpe

2017-07-07_parkconcerten_liedekerke___11_a
 
2017-07-07_parkconcerten_liedekerke___29_a_jd
 
2017-07-07_parkconcerten_liedekerke___42_a
 
2017-07-07_parkconcerten_liedekerke___92_a
 
2017-07-07_parkconcerten_liedekerke___102_a
 

De zesde zevenden van de Parkconcerten in het Warandepark in Liedekerke werden een schot in de roos. Honderden mensen kwamen telkens genieten van een warme zomeravond vol muziek en sfeer. Ook tijdens het eerste parkconcert -ging Liedekerke helemaal uit de bol.

 

De concertreeks op gang werden getrokken door vrijdag 7 juli met het Aalsterse 18 Miles Down. Zoals de muzikanten ontsproten uit verschillende muzikale generaties en invloeden. Geen ‘one-trick-pony' met songs die Classic rock, Hardrock, Grunge, Americana en Bluesrock uitademen.


was de beurt aan De Grietjes: drie vrouwen die weten wat ze willen, drie dames die apart van elkaar al bewezen hebben dat ze gezegend zijn met een stem die mag gehoord worden.


Isabelle A voorstellen is eigenlijk overbodig. Met nummers als ‚Wie ben jij’, ‚Jij mag altijd op me rekenen’, ‚Hé lekker beest’ en zovele anderen heeft ze een mooie hitverzameling bijeen gezongen. Anneke van Hooff is niet enkel zangeres maar ook actrice en presentatrice. Zo was ze lang in ‚Familie’ te zien en scoorde ze als TLD (bekend van ‚Como te quiero’). Ianthe Taverne is musicalster en schitterde al in tal van musicals in binnen en buitenland. Ze is "Floor" in de populaire reeks "de buurtpolitie" op VTM en spreekt net als Anneke ook tekenfilms in. Op het repertoire van DE GRIETJES staan nationale en internationale klassiekers die zich op het vlak van ambiance, swingen en partygevoel al bewezen hebben.


Afronden doen we met Midlive, een Coverband uit Liedekerke die pop & rock speelt. De Liedekerkse muziekband is al enkele jaren een begrip in Liedekerke en omgeving en spelen op de parkconcerten hun 100e optreden uit hun geschiedenis. Vier dit samen met hen en mis deze afspraak dus niet!

 

Volgende parkconcerten op vrijdag 28 juli.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 04 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief