AFFLIGEM / LIEDEKERKE - Comith organiseert Comithathon voor De Valier

C21

AFFLIGEM / LIEDEKERKE - Comith organiseert Comithathon voor De Valier

2017-09-18_de_valier_____comithathon
 

100 gratis werkuren in één week

Recent zijn de regels voor het toekennen van zorgbudgetten veranderd. Zorginstellingen moeten nu zelf op zoek gaan naar mensen die hulp nodig hebben. Marketing en communicatie spelen daarin een veel grotere rol dan vroeger. En die knowhow hebben ze vaak niet. Daarom steekt Comith De Valier een handje toe.

 

De Valier biedt een honderdtal volwassenen met een aangeboren handicap en niet-aangeboren hersenletsel een warme thuis, verspreid over zes huizen in Liedekerke. Ze geven kwalitatieve zorg aan mensen die dat nodig hebben. "En dat willen we ook in de toekomst blijven garanderen," zegt Kathleen Straetmans, directeur De Valier. "Vandaag moeten we echter meer tijd investeren in communicatie – en meer van het schaarse budget. Toch willen we onze focus op kwaliteitszorg absoluut niet verliezen." Daarom klopten ze aan bij Comith.

 

Comith, een communicatiebureau in Affligem, heeft zich geëngageerd om De Valier te helpen bij deze plotse verandering. Hun mantra is zinvolle marketingcommunicatie: met een slimme kanaalkeuze, aangepaste timing en klare taal, bereik je de juiste mensen. En zinvol vonden de medewerkers dit project zeker. Al snel groeide het idee voor een 'Comithathon'. In de week van 11 tot 15 september heeft het hele team 100 gratis overuren geklopt om de communicatie van De Valier vorm te geven. Want wat is er mooier dan anderen te helpen met datgene waar de teamleden zelf goed in zijn?

 

“Het team is erin geslaagd om tijdens de Comithathon een volledig communicatiepakket uit te werken, van folders tot naamkaartjes, van uitnodigingen tot onderleggers. Daar kwam zowel concept, copy, design als coördinatie aan te pas. In die week hebben we ook een nieuwe website grotendeels gerealiseerd”, aldus Johan Van de Velde, coach van Comith. Het promomateriaal voor het aankomende eetfestijn van De Valier en de Uitbeurs komt al meteen van pas.

 

Contact: Johan Van de Velde (coach Comith) – 0478 302 303

 

Meer info over De Valier: www.devalier.be

Meer info over Comith: www.comith.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief