TARL - Neem deel aan de lokale bevolkingsbevraging inzake veiligheid

TARL - Neem deel aan de lokale bevolkingsbevraging inzake veiligheid

2018-02-19_interventie_voertuigen__3_ab
 

In de loop van de maand maart zullen verschillende inwoners van de gemeentes Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke een enquête in de brievenbus ontvangen waarin ze bevraagd worden over de veiligheid in hun gemeente. Ook inwoners van omliggende politiezones ontvangen deze enquête.

 

Het initiatief gaat uit van de FOD Binnenlandse Zaken in samenwerking met de lokale politie en de lokale besturen. Burgers die een vragenlijst ontvangen werden geselecteerd via een wetenschappelijke steekproeftrekking die de anonieme deelname garandeert. 

 

Via deze lokale veiligheidsmonitor word je als burger bevraagd over uw ervaring met en perceptie op het functioneren van uw lokale politie alsook het bestaan van eventuele onveiligheidsgevoelens, buurtproblemen, slachtofferschap etc.

 

De resultaten van deze veiligheidsmonitor worden begin 2019 verwacht en worden gebruikt bij de opmaak van de nieuwe beleidsplannen van uw lokale politie en de lokale besturen. 

 

Uw medewerking levert ons als politiezone zeer waardevolle en nuttige informatie op en stelt ons in staat het toekomstige veiligheidsbeleid afstemmen op de noden van de inwoners van onze politiezone! Deelname kan op anonieme wijze via een papieren versie die u gratis kunt terugsturen, als via digitale weg.

 

Bij eventuele vragen over deze veiligheidsmonitor, contacteer uw politiezone via steven.deridder@police.belgium.eu of telefoneer 053/65.00.86.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 09 jan 2019
Jacky Delcour | 09 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2019
Jacky Delcour | 28 dec 2018
Jacky Delcour | 26 dec 2018

archief