LIEDEKERKE / ROOSDAAL - Molenhof Talks succesrijk gestart

C21

LIEDEKERKE / ROOSDAAL - Molenhof Talks succesrijk gestart

2019-10-01_molenhof_talks__1_ab
 
2019-10-01_molenhof_talks__2_ab
 

In mei 2019 sloegen een aantal geëngageerde ondernemers uit Liedekerke, Roosdaal en het Pajottenland de handen in elkaar om samen een netwerkplatform op te richten. Hieruit is VZW Molenhof Talks gegroeid. 

 

Hans Veirman, zaakvoerder van Villa Molenhof, richtte de vzw op samen met voormalige Liedekerkse burgemeester Luc Wynant, Roosdaalse schepen voor Economie Johan Van Lierde en de Liedekerkse gemeenteraadsvoorzitter Etienne Schouppe. 

 

Het is niet de ambitie van de groep om een businessclub te zijn, maar wel om kennis te delen en te netwerken door organisatie van : 

 

  • Twee netwerkmomenten per jaar waarop sprekers worden uitgenodigd die met hun visie een meerwaarde bieden over diverse aspecten van het ondernemen en dit gekoppeld aan een diner of walking diner.
  • Occasionele Flash meetings bij gebeurtenissen die de ondernemers aanbelangen.

Het eerste netwerkevenement georganiseerd op 1 oktober was meteen een succes. Een negentigtal ondernemers en bedrijfsleiders uit het Pajottenland waren getuige van een boeiend debat tussen Rik Van Cauwelaert, Pieter Timmermans en Jan Callebaut rond het actuele thema: “Politieke (on)zekerheid: hoe moet het nu verder voor de ondernemer.

 

Wenst u als ondernemer lid te worden van VZW Molenhof Talks, kan dit via inschrijving op de site www.molenhoftalks.be. Het lidgeld bedraagt 100 euro per jaar. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief