Ook de Sportregio PAJOTTENLAND steekt terug van wal

C21

Ook de Sportregio PAJOTTENLAND steekt terug van wal

Sportregio_sept_2021
Ook de Sportregio PAJOTTENLAND steekt terug van wal - Affiche
 

De 50-plussers die gezellig samen willen genieten van een gezondheidsbeurs, willen sporten of kennis  maken met nieuwe sporten zijn op dinsdag 28 september van 9 tot 16 uur van harte welkom in en rond de Jo Baetens sportsite in Lennik.

De organisatie gaat uit van de Interlokale Vereniging (ILV) Sportregio Pajottenland die onder de leiding van coördinator Bert Meganck de gemeenten Affligem, Liedekerke, Ternat, Roosdaal, Gooik, Lennik, Pepingen, Galmaarden, Herne en Bever omvat.

Na het onthaal kan je dansen, wandelen, fietsen, petanquen of een nieuwe sport zoals netbal, bocce of  lü wall uitproberen. Ook kan er informatie, toe- en voorlichting gesprokkeld worden rond gezondheid en dit zowel in praktijk als via interessante folders en brochures. ’s Middags wordt er met z’n allen genoten van een lekkere lunch.

Je dient vooraf in te schrijven, dit kan tot 10 september via het online inschrijvingsformulier https://sportregiopajottenland.be/activiteiten/sporteldag-copy  of via de lokale sportfunctionaris.

Nadere info is te lezen op deze website  . Er kan ook gebruik gemaakt worden van de QR-code op de bijgesloten publicatie.

De Sporteldag kost 8 euro, lunch inbegrepen.
De Sportregio Pajottenland volgt de geldende coronarichtlijnen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief