REGIO - Is er geen dokter in de zaal bel dan 1733 alleen in het weekend en op feestdagen

C21

REGIO - Is er geen dokter in de zaal bel dan 1733 alleen in het weekend en op feestdagen

A_huisartsen_
Foto Marc Colpaert
 
Op vraag van enkele dokters brengen wij nog even onder uw aandacht, dat sinds dit jaar de medische wachtpost bereikbaar is via het nummer 1733, wel uitsluitend in het weekend of op feestdagen. Dit voor het Pajottenland, Geraardsbergen en Ninove.  Dus kunnen de inwoners van Geraardsbergen, Ninove en het Pajottenland in het weekend en tijdens feestdagen er terecht voor dringende, medische problemen. De wachtpost is bereikbaar op het nummer 1733. Op weekavonden blijven de gewone wachtnummers gelden.
Een dringend, medisch probleem tijdens het weekend/op feestdagen. Inwoners kunnen elk weekend en elke feestdag terecht bij de wachtpost op het nummer 1733. Na het doorgeven van de postcode of gemeente/stad, worden ze verbonden met de hoofdpost in Lennik of de satellietpost in Ophasselt.
 
De satellietpost in Ophasselt (met fysiek adres: Leopoldlaan 83, bus 401, residentie ‘t Hoogvelt) is bereikbaar tijdens de volgende uren: Weekend: van vrijdag 19u tot 23u, van zaterdag 8u tot 23u en van zondag 8u tot 23u. Feestdag: avond voor de feestdag van 19u tot 23u en feestdag zelf van 8u tot 23u
De hoofdpost in Lennik (Assesesteenweg 191A bus 2) is doorlopend geopend (ook tussen 23u ’s avonds en 8u ’s ochtends).
 

Belangrijk is om niet zomaar binnen te lopen in de wachtposten, maar eerst altijd het nummer 1733 te bellen. Via dat nummer kan ook een huisbezoek aangevraagd worden voor mensen die zich echt niet kunnen verplaatsen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 16 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert/Marc Colpaert | 20 dec 2022

archief