TERNAT - De Wereldwinkel rolt de rode loper uit voor koffieklets tijdens de Week van de Fair Trade

C21

TERNAT - De Wereldwinkel rolt de rode loper uit voor koffieklets tijdens de Week van de Fair Trade

98fd49c4-0268-4529-a35c-8961d2c89d61
 

Van 6 tot 16 oktober vindt de jaarlijkse "Week van de Fair Trade" plaats. De Ternatse Wereldwinkel in het Kapelleveld (achter de kerk van Lombeek) rolt dan de rode loper uit voor en verwent de bezoekers met koffie en chocolade.

#OxfamKoffieKlets

Al 50 jaar schudt Oxfam mensen wakker over de onrechtvaardigheden in de internationale handel. Maar de politiek en de grote bedrijven dommelen rustig verder. Alle handel eerlijk maken, is een werk van lange adem. Maar het is die investering waard, want de rechtvaardige weg is ook de duurzaamste weg. Eerlijk duurt het langst!

Tijdens de Week van de Fair Trade maakt Oxfam met de Langste Koffieklets, van eerlijke handel gespreksonderwerp nummer 1. In alle wereldwinkels vind je gedurende de hele week leuke activiteiten en productacties. 

Meer informatie over de koffiekletsaktie en een test over je kennis vind je op https://www.oxfamwereldwinkels.be/campagne/de-langste-koffieklets/

Meer informatie over de promoties vind je in de promofolder op https://issuu.com/wereldwinkels/docs/108-promo-folder_week_vd_ft-07-2021

En op dinsdag 12 oktober staat de Wereldwinkel, samen met de plaatselijke steungroepen voor ontwikkelingsprojecten in India, Peru en Burkina Faso op de wekelijkse markt aan de kerk van Sint-Katherina-Lombeek.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2021
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief