NINOVE - Gezellig Kokerellen tijdens het moederdagweekend met de Hello Fair maaltijdbox aan huis

C21

NINOVE - Gezellig Kokerellen tijdens het moederdagweekend met de Hello Fair maaltijdbox aan huis

Editie_ninove_buurderij_3__kopie_
Jamien aan het werk.- Foto Marc Colpaert
 
Altijd al eens willen koken met lokale seizoensvoeding én Fair Trade producten? In het weekend van Moederdag kan je aan de slag met de Hello Fair maaltijdbox. De (h)eerlijke ingrediënten en het recept worden aan huis geleverd op zaterdag 7 mei. Bestellen kan nog tot 30 april, doen!!
 
 
 
In mei vindt de Week van de Korte Keten en de World Fairtrade Day plaats. Naar aanleiding hiervan slaan de Buurderij Ninove-Atom en de Wereldwinkel van Ninove de handen in elkaar. Samen bieden zij u op zaterdag 7 mei een heerlijke maaltijdbox aan met het beste van twee werelden. De maaltijdbox bevat lokale groenten en vlees, én Fair Trade voeding die geproduceerd wordt verder weg op onze aardbol zoals rijst, kokosmelk en palmharten. “Het unieke aan deze maaltijdbox is dat elke producent van de ingrediënten een faire prijs ontvangt voor zijn harde labeur”, zegt Katrien Van Deun, vrijwilliger in de Oxfam Wereldwinkel van Ninove.
 
U kan in uw eigen keuken aan de slag met de (h)eerlijke ingrediënten en met het uitgewerkt, eenvoudig recept. “Samen gezellig kokerellen, wie weet is dit hét ideale moederdagcadeau? De maaltijdbox wordt bovendien aan huis geleverd, het leven kan toch mooi zijn”, vertelt Jamien Stoelzaet, verantwoordelijke van de Buurderij.
 

Praktisch. U hebt keuze tussen 2 gerechten, de Kokos-limoenrijst met gemarineerde kalkoen, wortel en lente-ui en de Vrolijke palmhartencurry met kikkererwten, groene asperge en bloomkoolroosjes. Voor beide gerechten is er een box met ingrediënten voor 2 personen en voor 4 personen. Bij het gerecht kan je vrijblijvend ook een dessert, een wijntje, of een heerlijk geurend moederdaggeschenk kiezen. Meer informatie lezen en bestellen kan op de link https://forms.gle/ANbJcRK7Nxa3ncMR6 tot 30 april . Op de facebookpagina van Buurderij Ninove-Atom en van Oxfam Wereldwinkel Ninove vindt u ook de link naar het inschrijvingsformulier. 

We leveren aan huis in Ninove en in de buurgemeenten Geraardsbergen, Haaltert, Liedekerke, Denderleeuw, Roosdaal en Gooik.

Haal jouw pakket zelf af in de Buurderij of de Wereldwinkel van Ninove en ontvang korting.Tot 7 mei en smakelijk eten!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief