Immobiliën Deckers opent kantoor in LIEDEKERKE

C21

Immobiliën Deckers opent kantoor in LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_kantoor_deckers_foto_jacky_delcour__4_
Kantoor Deckers. - Foto's Jacky Delcour.
 
Editiepajot_liedekerke_kantoor_deckers_foto_jacky_delcour__1_
Editiepajot_liedekerke_kantoor_deckers_foto_jacky_delcour__2_
Editiepajot_liedekerke_kantoor_deckers_foto_jacky_delcour__3_
 

Zaterdag werd de nieuwe vestiging van immobiliën-kantoor Deckers aan de Stationsstraat in Liedekerke, met niet minder dan vierhonderd genodigden, feestelijk geopend.

Gerd Deckers heeft na zijn studies vier jaar gewerkt bij het notariaat De Ruyver in Liedekerke. Daar heeft hij zijn uitgebreide kennis opgedaan ivm de wetgeving betreffende woningen kopen, verkopen en verhuren (alle soorten rechten, stedenbouwkundige vergunningen, aktes...). Toen zijn taak bij De Ruyver stopte en het tijd was voor een nieuwe uitdaging, heeft hij zich zelfstandig gevestigd in Roosdaal als makelaar van hoofdzakelijk verhuringen onder de naam “immo-roosdaal”.

Het was de tijd dat de mensen nog niet wisten wat een immobiliën-kantoor is en het dus hard zwoegen was voor een plaats te veroveren op deze nieuwe markt. Later is er de verkoop van huizen bijgekomen. Gerd Deckers heeft zich altijd blijven bijscholen, tot op heden, na 15jaar immobiliën, waar hij net is afgestudeerd als expert in het vastgoed. Tot begin dit jaar was het enige kantoor gevestigd in de gasthuisstraat in Roosdaal (Pamel). Ondertussen was de bouw van het tweede kantoor bezig in de stationsstraat in Liedekerke. Sinds een drietal maanden is het Liedekerkse kantoor actief. Het kantoor in Roosdaal blijft voorlopig dienst doen als etalage.

Meer info: www.kantoordeckers.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2009
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief