TERNAT/ AFFLIGEM/ LIEDEKERKE – Feiten

C21 Css

TERNAT/ AFFLIGEM/ LIEDEKERKE – Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed

1.         Verkeersongeval met gekwetsten op de Brusselbaan te Affligem op vrijdag omstreeks 16 uur: bestuurster T.E. (84 jaar, woonachtig in Affligem), wil, komend vanuit de Bleregemstraat, de Brusselbaan dwarsen en komt hierbij in aanrijding met een fietser M.K. (25 jaar, woonachtig in Dendermonde) die op het fietspad richting Asse rijdt – de fietser raakt gekwetst en wordt voor verzorging overgebracht naar het hospitaal, mag na verzorging ziekenhuis verlaten.

2.         Diefstal uit woning in de Muilenstraat te Liedekerke op 18 september overdag: dader(s) forceren de voordeur en doorzoeken de gehele woning – een GSM en GPS worden ontvreemd.
 
3.         Diefstal in warenhuis in de Statiestraat te Ternat op 18 september omstreeks 23u15: dader(s) raken binnen door een raam op de eerste verdieping te forceren – in het warenhuis wordt nog een deur geforceerd - +/- 40 fardes sigaretten worden gestolen – alarm is afgegaan waarop daders gevlucht zijn.
 
4.         Diefstal uit voertuig op de parking van het treinstation Essene-Lombeek op zaterdag overdag: dader(s) slaan ruit in en doorzoeken het voertuig – GPS wordt ontvreemd.
 
5.         Melding tijdens de nacht van zaterdag op zondag dat honden schapen hebben doodgebeten op een weide in de Krommaertweg te Affligem: twee honden (American Stafford) zijn uitgebroken en hebben op een weide een 3-tal schapen dusdanig gebeten dat zij uit hun lijden dienen verlost te worden – honden zijn ook agressief tegenover ploeg politie en worden uiteindelijk verdoofd door dierenarts die ter plaatse werd gevraagd – honden werden opgehaald door de eigenaars.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2009
Marc Sluys
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 mei 2022

archief