VARIA - “Van vlees en bloed” op dvd en bij uw slager

C21 Css

VARIA - “Van vlees en bloed” op dvd en bij uw slager

Editiepajot_antwerpen_varia_vlees_01_foto_roger_mortelmans
De cast van " van vlees en bloed" met Michiel Devlieger. - Foto Roger Mortelmans
 
Editiepajot_antwerpen_varia_vlees_02_foto_roger_mortelmans
Nog eens de cast. - Foto Roger Mortelmans
 
Editiepajot_antwerpen_varia_vlees__03_foto_roger_mortelmans
Michiel en Tom met eenhomp vlees in het leslokaal van beenhouwers. - Foto Roger Mortelmans
 
Editiepajot_antwerpen_varia_vlees_04_foto_roger_mortelmans
Willy Verbust, voorzitter slagersbond. - Foto Roger Mortelmans
 

Op donderdag 1 januari 2009 lieten Eén en Woestijnvis “Van vlees en bloed” voor het eerst op de kijker los. De reeks wist in geen tijd de harten van de Vlaamse televisiekijkers te veroveren. Vanaf vrijdag 16 oktober is “Van vlees en bloed” er terug met een dvd-box en wel op de plek waar het allemaal begon, namelijk de beenhouwerij.

Samen met de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België keren Eén en Woestijnvis nu voor een laatste keer terug naar de beenhouwerij.
Van vrijdag 16 oktober tot maandag 26 oktober is de dvd-box enkel te verkrijgen in een van de deelnemende beenhouwerijen, nadien worden ze aangeboden via de gebruikelijke kanalen.
Maar tien dagen lang beslist de plaatselijke slager wat de klant moet doen om bezitter te worden van een dvd-box, en dat kan heel verschillend zijn. En de box, die bestaat uit drie dvd’s en een muziekCD, ziet er namelijk als … 100 gram salami uit.
De dvd werd in het PIVA van Antwerpen voorgesteld door Tom Van Dyck, Michiel Devlieger en Willy Verbust, voorzitter Landsbond der Beenhouwers en de cast van de serie “Van Vlees en bloed”.
Willy Verbust was bij aanvang van de serie wel een beetje ongerust omdat beenhouwers dikwijls in een negatief daglicht worden gesteld, maar toen hij de serie “Van vlees en bloed” zag, was hij onmiddellijk gerust gesteld omdat hij een reëel beeld zag van de slager.
Nu ziet hij ook hoe origineel de slagers uit de hoek komen om hun klanten de trotse bezitter te laten worden van de dvd-box.
 
Ga zelf eens kijken bij de slager in uw buurt.
De Pelseneerjan - Oetingen, Deleeuw Patrick - Teralfene, Dewaegeneer Piet - Affligem, Speeckaert -Sint-Pieters-Leeuw, Walschot Guy - Sint-Genesius-Rode, Van Stappen Jan - Liedekerke en Willems Kris - Mollem.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2009
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 mei 2022

archief