Feiten in HERNE, GALMAARDEN, LENNIK, ROOSDAAL, LIEDEKERKE en DILBEEK

C21 Css

Feiten in HERNE, GALMAARDEN, LENNIK, ROOSDAAL, LIEDEKERKE en DILBEEK

Politie_logo_laatste

In Lennik en Galmaarden verloren de bestuurders de controle over hun wagen en in Herne werd door de politie twee diefstallen vastgesteld. Ook in Liedekerke stelde de politie twee inbraken vast. In Roosdaal werd de geldkoffer in de cvafetaria van een rusthuis geopend.

 In de Oude Brusselstraat in Lennik slipte ten gevolge van modder op de rijbaan een wagen. De bestuurder uit Lennik verloor de controle over zijn stuur en kwam tot stilstand in een tuin. De bestuurder raakte niet gewond.
 
In de Hoogstraat in Galmaarden verloor een bestuurster uit Galmaarden de controle over het stuur van haar wagen, slipte en kantelde.      
De bestuurster werd gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis te Geraardsbergen.
 
Op de Ninoofsesteenweg in Herne werd uit een garage in onbekende omstandigheden een crossmoto ontvreemd.
Ook in Herne werd in de Scherpstraat uit een bestelwagen een lastoestel, een gereedschapskoffer, crossbanden en een batterijlader met de kabels ontvreemd.
 
In Liedekerke poogden dieven in te breken in een woning in de Stationsstraat.
Ze trachten de voordeur open te breken, maar slaagden niet in hun opzet en verlaten de plaats.
Ook in de Zavelstraat braken onbekenden een woning binnen. Ze pleegden braak op de voordeur en doorzochten de volledige woning. De daders gingen er van door met een laptop, een digitaal fototoestel, een GPS-toestel en juwelen.
In de Opperstraat was er een diefstal met inklimming in een woning te Liedekerke, Opperstraat. Onbekenden betraden een woning in aanbouw in en dit via een niet slotvaste schuifdeur. Ze gingen er van door met een regenwaterpomp, een nietmachine, een boormachine, een lamp en nog wat klein materiaal.
 
In een rusthuis in Roosdaal openden onbekenden de kluis van de cafetaria van het rusthuis. Er werd ongeveer 3000 Euro buit gemaakt.
 
Tot slot werd in Dilbeek in de Syayionsstraat een mountainbike gestolen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 mei 2022

archief