MERCHTEM - Grote chaos verwacht in Dendermondestraat

MERCHTEM - Grote chaos verwacht in Dendermondestraat

Proefproject_merchtem_4
Proefproject_merchtem_3
Proefproject_merchtem_2
Proefproject_merchtem_1
 

Het “eenrichtingsverkeer” bij wijze van project in de drukke Dendermondestraat is volgens gemeenteraadslid Luc Ceulemans (sp.a) onbegrijpelijk. “Projecten moeten kunnen, maar niet tijdens deze grootschalige werken, die al automatisch voor verkeershinder, files en andere ongemakken leiden.

De situatie is ook zeer verwarrend: plaatselijk verkeer is toegelaten van de richting St Jansstraat naar de Langensteenweg toe, maar voorbij de sporthal mag niet meer verder richting Langensteenweg. De meeste bestuurders rijden nog gewoon door. Nu is er al veel hinder, maar maandag – wanneer het terug school is – dreigt de chaos. Bovendien dient dit eerst op de gemeenteraad te worden besproken, hetgeen niet gebeurde.

De plaatselijke bewoners werden laattijdig verwittigd, de schooldirecties wisten dat het project er ging komen. Zij wisten allen niet wanneer en dus konden zij onmogelijk alle ouders van de leerlingen verwittigen. Het veiligheidscomité van Ter Dreef, vele omwonenden en Merchtemnaren willen gewoon dat alles bij het oude blijft. Werken aan een globaal verkeersplan voor Merchtem na de Aquafinwerken, lijkt mij veel wenselijker…”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2008
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Sam Herremans | 28 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief