MERCHTEM - Gembada naar Turkije

MERCHTEM - Gembada naar Turkije

Gembada_merchtem_foto_editiepajot
 
Gembada_merchtem_foto_editiepajot__1_
 

Jeugddansgroep Gembada beleefde tijdens de laatste week van de paasvakantie een onvergetelijke vakantie in Turkije.

Al voor de derde keer reisde de groep naar dit land. Voordien ging het drie keer richting Spanje.
De reis werd een voltreffer: schitterend hotel met een prima service en erg vriendelijk personeel, spetterende optredens, enthousiaste en gedisciplineerde dansers.
 
Op zondag 30 maart werd het startschot gegeven, op zondag 6 april landde de groep weer op Belgische bodem. Een week lang werd genoten van het schitterende weer en de vele activiteiten die op het programma stonden. Een aantal van deze activiteiten werden georganiseerd door het Xperienceteam, een nieuwe formule waar Nederlandstalige animatoren op een aangename manier zorgen voor entertaining: beachvolley, circustechnieken, teambuilding-spel, swingpaleis, pamperpaalspringen, filmvertoning, …
 
Uiteraard genieten de dansers in hun vrije uurtjes van de prachtige hotelaccomodatie: zes buitenzwembaden met glijbanen, één binnenzwembad, de sauna, de hamman, het strand,… Ze trekken naar Belek en naar de plaatselijke markt. Ze trekken een dagje op rafting, een topactiviteit in het Taurusgebergte. Ze organiseren een te gekke afscheidsavond waar het zang- en danstalent nog maar eens hoge toppen scheert.
 
Maar Gembada zou Gembada niet zijn als er niet werd opgetreden. Na telkens een stevige oefensessie trad de groep driemaal op: in hotels Limak Arcadia en Limak Atlantis en uiteraard ook in Paloma Grida Village, het eigen logeerhotel. Met als basis het enthousiasme, de gedrevenheid en de uitstraling van de Gembada-dansers, de knap opgezette choreografieën en tenslotte de frisse en telkens weer verrassende kledij werden het drie geslaagde dansshows waarover de animatieverantwoordelijken niets anders dan lof spraken. Vlaamstalige hotelgasten in de hotels beschreven het optreden als het beste dat ze er ’s avonds konden beleven. Ze genoten volop en waren uitermate fier op hun jonge landgenoten.
 
Als je nog meer wil weten over deze onvergetelijke trip, surf dan snel naar www.gembada.be . De verslagen, de foto’s en het gastenboek vertellen boekdelen… Daar verneem je ook wanneer je Gembada nog live aan het werk kan zien.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2008
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief