MERCHTEM - Renovatie vloer sporthal Dendermondestraat

C21

MERCHTEM - Renovatie vloer sporthal Dendermondestraat

Editiepajot_merchtem_sporthal_dendermondestraat_foto_gerrit_achterland__1_
Foto's © Gerrit Achterland
 
Editiepajot_merchtem_sporthal_dendermondestraat_foto_gerrit_achterland
Foto's © Gerrit Achterland
 
Editiepajot_merchtem_sporthal_dendermondestraat_foto_gerrit_achterland__2_
Foto's © Gerrit Achterland
 

Steven Elpers, schepen van sport: “Op 14 oktober 2011 heeft de sportdienst een subsidiedossier ingediend voor de investering in of renovatie van kleinschalige sportinfrastructuur van lokale overheden, meer bepaald voor de renovatie van de sportvloer in de sporthal in de Dendermondestraat. Begin dit jaar kregen we het nieuws dat ons dossier door de selectiecommissie batig werd gerangschikt”.

“Concreet betekent dit dat ons een subsidiebelofte werd toegekend van 50% van de renovatiekost voor de sportvloer met een maximum van 60.000 euro. Om de subsidie te kunnen krijgen dienen de werken voor november 2012 uitgevoerd zijn. De dienst infrastructuur bereidt momenteel het dossier voor om in aanbesteding te kunnen gaan. Er zal worden getracht om de renovatie in de verlofperiode uit te voeren”.
“De huidige vloer dateert van 1990 en is dringend aan vervanging toe. Op verschillende plaatsen in de zaal komt de toplaag los met verhoogd risico op blessures tot gevolg. Het is evident dat van de gelegenheid zal gebruik gemaakt worden om ook de belijning van de basketvelden aan te passen aan de nieuwe regelgeving”, besluit schepen Steven Elpers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief