MERCHTEM / REGIO - Bijdragen voor zwembaden

C21

MERCHTEM / REGIO - Bijdragen voor zwembaden

Steven_elpers_2012_p200
Schepen van Sport Steven Elpers (ep)

Schepen van Sport Steven Elpers: “Het gemeentebestuur van Merchtem heeft in 2011 voor een totaal van 25.727,55 euro aan bijdragen betaald aan zwembaden van gemeenten waarmee ze een samenwerking heeft, namelijk aan Meise, Londerzeel en Grimbergen”.

“Het gemeentebestuur betaalt het verschil tussen het tarief voor niet inwoners en het gunsttarief voor inwoners van de gemeente waar het zwembad gelegen is”.
“Aan een gemiddelde bijdrage van ongeveer 0,90 euro per beurt en gemiddeld tarief betekent dat ongeveer 28.500 zwembeurten. Een bewijs dat het gevoerde beleid zijn doel niet mist en bovendien een zuinige oplossing is. Voor dat bedrag kunnen we geen zwembad bouwen, laat staan een badmeester betalen; om dan nog maar te zwijgen van de kosten voor onderhoud en energie dat een zwembad met zich meebrengt”.
“Het gemeentebestuur zal volgende legislatuur zijn beleid voortzetten en het aantal zwembaden met dergelijke samenwerking trachten uit te breiden met onder andere Asse, Lebbeke en Kapelle o/d Bos”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2012
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief