Oxfam Cadeaudagen in MERCHTEM op 3 en 4 december 2016

C21

Oxfam Cadeaudagen in MERCHTEM op 3 en 4 december 2016

Image

’t Vijverdal zaterdag 3 december van 16 tot 22 uur, zondag 4 december van 10 tot 17 uur

 

Op 3 en 4 december organiseert Oxfam-Wereldwinkel Merchtem zijn jaarlijkse Oxfam Cadeaudagen. Want met eerlijke cadeautjes maak je iedereen blij: je geliefden hier en producenten in het Zuiden.

 

Kom kiezen uit het ruime aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit in de zaal ’t Vijverdal Kerkstraat Merchtem.. Oxfam-Wereldwinkel Merchtem zet de deuren van zijn Cadeaudagen open op 3 december van 16 tot 22 uur en op 4 december van 10 tot 17 uur. Je vindt er cadeaus, ingrediënten voor je feestmenu en wijnen voor elke smaak.

 

Zondagvoormiddag 4 december komen 2 muzikanten u bij uw aperitief vergasten met heerlijke muziek .Er wordt ook speciale aandacht besteed aan Haiti, dat gebukt gaat onder de gevolgen van de orkaan, maar dat door mensen uit Merchtem van dichtbij gevolgd en gesteund wordt ter plaatse en hier. 

 

Een stem voor eerlijke regels

Kiezen voor de wereldwinkel is kiezen voor dubbel, driedubbel, vierdubbel … een veelvoud aan plezier. Want je bouwt mee aan de toekomst van koffieboeren in Congo, leerlooiers in India, zilversmeden in Mexico, cacaoboeren in Ivoorkust, keramiekontwerpers in Vietnam en noem maar op. 

Bovendien help je met je keuze de stem van Oxfam-Wereldwinkels te versterken in haar strijd voor eerlijke internationale handelsregels. 

 

Meer info?

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief