MERCHTEM - Nieuwjaarsconcert

C21

MERCHTEM - Nieuwjaarsconcert

Rikghesquiere
 

Op zondag 22 januari organiseert het gemeentebestuur van Merchtem een nieuwjaarsconcert in de O.L.V.-ter-Noodtkerk. Symfonieorkest ‘De Lier’ onder leiding van dirigent Rik Ghesquière brengt een repertorium gaande van klassiek tot hedendaags. Gitaartrio Los del Trè zorgt voor een zuiders muzikaal tintje.

 

Symfonieorkest “De Lier” is een vaste waarde in het symfonielandschap. Het orkest is een groep van gevorderde liefhebbers en professionele musici die op korte tijd een stevige reputatie uitbouwden in Lier en vele andere steden en gemeenten. In het buitenland werd zelfs gemusiceerd in Bremerhaven, Londen, Nederland en Frankrijk.

 

Dirigent Rik Ghesquière is een veelzijdig kunstenaar die bekend staat als een stimulerende en gevoelige dirigent. Daarbij bouwt hij verder op zijn ruime ervaring als musicus in het Brussels Philharmonic.

 

Los del Trè is een trio van drie klassieke gitaristen met eenzelfde passie: Spaanse en Latijns-Amerikaanse klassieke muziek. Het trio brengt een kleurenpalet van klank en ritme in de flamencosfeer.

 

Het nieuwjaarsconcert vindt plaats in de O.L.V.-ter-Noodtkerk op zondag 22 januari om 17 uur. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief