MERCHTEM - Nieuwjaarsreceptie van de Vrienden Senioren

C21

MERCHTEM - Nieuwjaarsreceptie van de Vrienden Senioren

Img_3868
 
Img_3906
 

Dinsdag 3 januari 2017 was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en algemene vergadering van de Vrienden Senioren, een succesrijke seniorenvereniging met vele leden uit Merchtem en omstreken.

 

Een 340 enthousiaste senioren hadden zich ingeschreven voor deze algemene vergadering en receptie die doorging in zaal ’t Vijverdal in Merchtem. Nog nooit waren er zoveel leden aanwezig op dit evenement. Inschrijven was verplicht omdat de capaciteit van de zaal beperkt is.

 

Bij het binnenkomen kreeg ieder lid een glaasje cava aangeboden door de Merchtemse schepen van Cultuur, de heer David De Valck. Na de klassieke woordjes van de voorzitter, penningmeester en secretaris werden er wat nummertjes gespeeld door het plaatselijke orkest “Alter Ego”, de ambiance was direct gezet in de zaal. Omstreeks 16u kreeg iedere aanwezige senior een lekkere koude schotel aangeboden. Nog wat gezellig dansen en de namiddag was vlug voorbij. Dit eerste evenement in 2017 van de Vrienden Senioren was duidelijk een succes en is hopelijk een baken voor alle geplande activiteiten van dit nieuwe jaar.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief