MERCHTEM - Basisschool De Plataan krijgt vuilniswagen op bezoek

MERCHTEM - Basisschool De Plataan krijgt vuilniswagen op bezoek

Image2
 

Gemeentelijke Basisschool De Plataan in Merchtem krijgt op vrijdag 27 januari 2017 bijzonder bezoek. De vuilniswagen van afvalintercommunale Haviland zal de speelplaats oprijden. "Een belangrijk onderdeel van onze werking is de sensibilisatie op scholen, daarom bieden we onder andere een bezoek van de huisvuilwagen aan. Zo kunnen we de leerlingen van de lagere school op een erg toegankelijke manier leren sorteren en recycleren", zegt Inge D’hoe van Haviland. “Samen met onze chauffeur geven wij uitleg aan de kinderen over pmd, papier en karton, restafval en nog veel meer. Daarna tonen we de werking van de huisvuilwagen, ook de veiligheid komt aan bod. Natuurlijk mogen de kinderen ook eens in de vrachtwagen zitten.” 

 

Schepen van Afvalbeleid David De Valck van de gemeente Merchtem, zal om 9 uur ook een bezoekje brengen aan de school.

 

Graag nodigen de gemeente Merchtem, de Gemeentelijke Basisschool De Plataan en Haviland intercommunale je uit op deze activiteit voor een fotomoment. Afspraak om 9 uur, in de Gemeentelijke Basisschool De Plataan, Stationsstraat 43 in Merchtem.

 

Voor meer informatie kan je terecht bij Inge D’hoe van de afvalpreventiedienst op het nummer 02 334 17 59 of 0499 51 53 01. Of via e-mail: inge.dhoe@haviland.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Sam Herremans | 28 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief