MERCHTEM - Parkeren, frustrerend? Niet noodzakelijk!

MERCHTEM - Parkeren, frustrerend? Niet noodzakelijk!

2017_05_16_artikel_infoavond_parkeerbeleid__deinze_fietsparking_tolpoortstraat2_
 
2017_05_16_artikel_infoavond_parkeerbeleid__nieuwstraat_merchtem_
 

Mobiliteit, het kan anders! De alternatieven voor de auto worden nog niet ten volle benut. En het beleid rond de wagen zelf, daar is nog heel wat verbetermarge. Op het vlak van parkeren bijvoorbeeld. Iedereen die een auto bezit, doet het haast dagelijks, regelmatig met de nodige frustratie. Enerzijds omdat beleidsmatig niet altijd de juiste beslissingen worden genomen. Anderzijds omdat mensen het maar logisch vinden dat er voor hen een parkeerplaats wordt voorzien en liefst zo goedkoop mogelijk. Bovendien zijn handelaars er van overtuigd dat parkeergelegenheid zo dicht mogelijk tegen hun winkel een voorwaarde is om voldoende klanten te hebben.

 

Parkeren en parkeerbeleid zijn vaak erg gevoelsmatig. Dat maakt het moeilijk om fabels en waarheden van elkaar te onderscheiden. Daarom organiseert Groen Merchtem op donderdag 15 juni 2017 een interessante infoavond in het August De Boeckhuis (Reedijk  1, Merchtem). Spreker is Ludwig De Mesmaeker, gemeenteraadslid voor Groen en mobiliteitsexpert. Hij zal in een dik uur een vernieuwende visie op parkeren uit de doeken doen. Aansluitend is er mogelijkheid om vragen te stellen, in debat te gaan en mogelijk oplossingen voor de knelpunten op het vlak van parkeren in Merchtem naar voren te schuiven.

 

Benieuwd naar enkele fabels en waarheden over parkeren, mobiliteit en detailhandel? Van harte welkom op 15 juni om 20u in het August De Boeckhuis. Meer info en contact via groenmerchtem.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2017
Sam Herremans
ingezondenn
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief