Thermae Sports MERCHTEM pakt uit met 1ste zomereditie groot enkel- en dubbeltornooi

C21

Thermae Sports MERCHTEM pakt uit met 1ste zomereditie groot enkel- en dubbeltornooi

Logo

Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 augustus organiseert Thermae Sports Merchtem de 1ste zomereditie van haar tennis- en padeltornooi. In totaal strijden 420 kandidaten voor een plekje in de finales die doorgaan op zondag 20 augustus!

 

De wedstrijden vinden plaats op de zes indoor- en outdoor tennisterreinen van de club en dit onder het toeziend oog van wedstrijdleider Jos Vanden Wyngaerd. Gedurende het tornooi mag je als deelnemer gebruik maken van de brede waaier aan sport- en welnessfaciliteiten van de club. “Thermae Sports Merchtem streeft ernaar een nieuwe thuishaven te zijn voor iedereen die zich graag sportief uitleeft of eindeloos ontspant in één van de sauna’s. Met onze grote verscheidenheid aan faciliteiten willen we tegemoet komen aan de behoeften van zowel jongeren als senioren. Bovendien serveren we tijdens het tornooi lekkere mosselen. Met vier mosselklassiekers willen we iedereen op culinair gebied verrassen.” vertelt zaakvoerder Etienne Van Der Zypen.

 

Tijdens het tennistornooi organiseert Thermae Sports Merchtem ook een padeltornooi onder leiding van Joachim Vanderspiegel. Op deze manier wilt de club iedereen de kans bieden om kennis te maken met deze populaire racketsport die klaar is om de sportsensatie van het derde millennium te worden. 

 

Elke deelnemer krijgt van Thermae.com een goodiebag gevuld met mooie prijzen zoals een gratis maandabonnement. Bovendien gaan de winnaars dankzij hoofdsponsor Krëfel naar huis met fantastische prijzen! 

 

De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 20 augustus om 18 uur. “Iedereen is van harte welkom om te genieten van de unieke sfeer, een hapje en een drankje!” aldus zaakvoerder Etienne Van Der Zypen.

 

Kalender:

  • Zaterdag 19 augustus: halve finales dames en heren
  • Zondag 20 augustus: finales dames en heren + om 18 uur: prijsuitreiking

Meer info en inschrijvingen mosselweek:

 

Thermae Sports Merchtem

Kwekelaarstraat 4

1785 Merchtem

02/305.43.04

sportsmerchtem@thermae.com 

www.thermae.com

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief